INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

3 motive pentru care FCSB trebuie să fie atentă cu Topola » Surprizele adversarei din Europa League: 10 meciuri fără înfrângere și golgeterii campionatului

Topola a eliminat-o pe Petrocub în turul 1 preliminar
Topola a eliminat-o pe Petrocub în turul 1 preliminar

Articol de - Publicat luni, 31 august 2020 17:05 / Actualizat luni, 31 august 2020 18:26

În turul 2 al preliminariilor Europa league, FCSB va juca împotriva sârbilor de la Topola. Meciul e programat pe 17 septembrie, în Serbia. 

Cu fotbalul nostru pe derdeluș, un meci în deplasare cu locul 4 din ultima ediție a campionatului Serbiei nu pare o formalitate. Mai ales că FCSB a avut coșmaruri în ultima confruntare cu echipele de peste Dunăre, catastrofa cu Partizan Belgrad (1-1, 2-4 în deplasare, după ce a condus, la pauză, cu 2-1).

Sigur, trupa sârbă e mult sub Partizanul din 2015, însă există cel puțin 3 motive pentru care bucureștenii ar trebui să aibă grijă sporită.

Golgeterii Serbiei sunt ai lor

Da, ce-i drept, campionatul vecin a avut nu unul, ci trei golgeteri anul trecut. Toți au marcat 16 goluri. Însă, atenție!, doi dintre ei joacă la Backa Topola. 

Vladimir Siladji (sârbescul pentru Szilagyi / Silaghi) are, la 27 de ani, o aură de vedetă la adversara FCSB. Are măcar 10 goluri în primele 3 sezoane petrecute la echipa sa și se apropie de 50 de reușite pentru Backa Topola.

Și Nenad Lukici, tot 16 goluri, a rămas la Backa Topola și pentru actualul sezon. Al treilea, Nikola Petkovici (Javor) a plecat deja în Ligue 2, la Chambly.

Aproape de un rezultat mare cu Partizan

De obicei, campionatul Serbiei însemna o falie imensă între Partizan, Steaua Roșie și restul echipelor, de puține ori micșorată de Vojvodina Novi Sad. Nu și anul trecut.

În deplasare, Partizan Belgrad s-a chinuit la Backa Topola. A făcut doar 1-1, după ce una dintre vedete, Natcho (cunoscut pentru perioada sa la ȚSKA Moscova), a egalat în prelungiri, din penalty. Golul de 1-0 a fost înscris de același Siladji. La 1-1, meciul cu FCSB ar intra în prelungiri.

10 meciuri la rând fără înfrângere la început de 2020

Backa Topola a început anul cu o serie incredibilă pentru o echipă mică: 10 meciuri la rând fără înfrângere, dintre care 8 victorii și doar două egaluri. Printre ele, un succes cu 2-0 împotriva Vojvodinei Novi Sad, echipa care a terminat pe locul 3 (singurul meci din 2019) și partide în care s-a impus clar, precum un 6-1 contra celor de la Javor Ivanjica.

VIDEO. FCSB și-a prezentat echipamentul pe care îl va folosi în meciurile din deplasare din acest sezon.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Adi Petre, dorit în străinătate! Echipa care l-ar putea salva de calvarul de la FCSB

FCSB - VIITORUL 3-0. Ilie Dumitrescu e impresionat de transformarea roș-albaștrilor: „E limpede că așa va fi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
prolificul
prolificul  •  01 Septembrie 2020, 04:29
Postat de napocarrepublic pe 31 August 2020, 19:48

N am nici macar o urma de indoiala .. fcfc5b5A este ca si eliminata...ma intreb daca isi fac norma incastrata in denumirea lor .. oare pierd iar cu 5-0..Vlad a intrat deja in panica))))))

Mai bine ai tacea ba chefere,cand esti eliminat rusinos de echipe precum famagusta si dudellanje,taci si inghiti !!.))))))

danny_l
danny_l  •  31 August 2020, 23:33

Meciul e greu,ce mai.poate dacă jucau acasă,dar nici așa, sârbii sunt luptători,vor lupta ptr orice minge.

liviuemil
liviuemil  •  31 August 2020, 22:19
Postat de mama.is.here pe 31 August 2020, 20:28

Fan Topola de când mă stiu...

Ai vrut sa spui: prost sint de cind ma stiu !!!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează