INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 23:08

CFR Cluj a învins-o pe Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. Lazio a pierdut la Rennes, scor 0-2, iar antrenorul Simone Inzaghi (43 de ani) a ironizat modul în care s-a desfășurat partida din România.

Celtic era sigură de primul loc în grupă înaintea partidei de la Cluj, iar fanii scoțieni le cereau favoriților să facă în așa fel încât italienii să rămână acasă, din cauza incidentelor violente petrecute la meciul Lazio - Celtic. Din Franța, Inzaghi a contestat corectitudinea meciului jucat la Cluj.

„Probabil în prima repriză ar fi trebuit să facem mai mult, în a doua nu am început rău, dar în România nu se juca fotbal, așa că am început să schimb jucătorii. Calificarea noastră nu a fost pierdută la Rennes. Trebuia să jucăm mai bine alte partide, nu am obţinut puncte suficiente. 

Nu am avut o grupă simplă, deoarece Celtic şi Rennes sunt puternice, dar s-a calificat Cluj. Regretele sunt pentru rezultatele din alte partide”, a declarat Simone Inzaghi conform Gazzetta.it.

Reacția lui Ciprian Deac după calificare: „Nu ne dădea nimeni nicio șansă” 

Vezi și: 

Citește AICI cronica meciului dintre CFR Cluj și Celtic

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Record istoric pentru campioana României! Cel mai mare punctaj atins vreodată de o echipă românească în cupele europene

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (88)
clujcampion
clujcampion  •  12 Decembrie 2019, 23:38

Trebuia sa castigi macaronarule... pana la urma ai luat-o de la aia care au luat-o de la toti din grupa.. probabil voi ati jucat fotbal

lixandru88
lixandru88  •  12 Decembrie 2019, 23:55
Postat de submarina pe 12 Decembrie 2019, 23:46

Păcat de FCSB...a avut în play-off un adversar accesibil, dar nu s-a atârnat serios în opinia mea și a rămas în afara grupelor. Era bine dacă România avea 2-ă echipe în faza grupelor. O sanșă în plus de a îmbunătăți coeficientul.

Hai să fim serioși.. FC FCSB e o rușine și o pată pt fotbalul românesc. Bine că nu s-au calificat. Mai fura Gigi niște bani și atât. Că de performanță sau victorii nu se punea problema...

adriann_
adriann_  •  12 Decembrie 2019, 23:48

Un om din tara care practic a inventat blaturile in fotbal acuza faptul ca o echipa care nu avea nici o miza in ultimul meci a jucat cu rezervele. Sa-i spuna cineva lui Inzaghi ca pana si cooperativa lui Padureanu era nimic pe langa ispravile lui Moggi&Co...

Vezi toate comentariile (88)
Comentează