INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Iuliu Mureșan îl compară pe Ciprian Deac cu whisky-ul + Ciprian a aplicat „metoda Raul” cu Adrian Păun și Valentin Costache

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 10:26

Iuliu Mureșan, fost președinte la CFR Cluj, l-a remarcat pe Ciprian Deac (33 de ani), după victoria cu Lazio, scor 2-1, în grupele Europa League.  

Vezi AICI desfășurarea partidei

Directorul general al lui Hermannstadt l-a comparat pe Deac cu whisky-ul și a dezvăluit că acesta a crescut la Schalke sub aripa lui Raul (42 de ani).  

„Deac nu mai are aceeași viteză, e normal, dar are calitate. E ca whisky-ul, cu cât e mai vechi e mai bun. Sau ca vinul. A fost remarcat de către Felix Magath, care l-a dus la Schalke. Raul, care era atunci vârf de atac la Schalke, s-a ocupat în mod special de Ciprian, fiind pus de antrenor. Stătea lângă el în autocar, Raul îl invita la el acasă. Nu sunt povești. Și atunci Ciprian a început să facă acea muncă istovitoare pe care o fac jucătorii de afară”, a spus Iuliu Mureșan, la GSP LIVE. 

Deac crește jucători la CFR Cluj  

Ciprian Deac urmează exemplul lui Raul și i-a luat sub aripa lui pe Adrian Păun (24 de ani) și Valentin Costache (21 de ani). 

„Ciprian este un exemplu în lot, are foarte mulți adepți. El l-a făcut pe Păun... Păun a crescut, toată lumea vede. E de 12 ani la CFR. S-a simțit influența lui Deac. L-a luat sub aripa lui și la sală. Păun nu fusese în viața lui la sală. Are altă forță acum. Pe Costache l-a mai luat sub aripa lui. Costache are cel mai mic indice de grăsime, apropiat de al lui Cristiano Ronaldo, datorită lui Ciprian Deac. Toți cei care s-au apropiat de Ciprian Deac au progresat, el a încercat să îi ajute și toți au crescut în valoare și vor crește în continuare. Sala devine ca un drog”, a spus Iuliu Mureșan. 


Mureșan a ghicit rezultatul și marcatorii

Iuliu Mureșan a oferit, pentru GSP.ro, înainte de meciul cu Lazio un pronostic care s-a adeverit (DETALII AICI).

„Au venit cu o încredere foarte mare că nu le va fi foarte greu să câștige și s-au înșelat. Eu pe asta m-am și bazat când am oferit un pronostic. De data asta am nimerit-o exact și scorul și marcatorii. Toate echipele cad în capcana asta, când desconsideri puțini adversarul. Când îl subestimezi, atunci o încasezi. Au pățit-o și echipele românești”, a spus Iuliu Mureșan.

Dan Petrescu îi ține cu picioarele pe pământ

Chiar dacă CFR Cluj a obținut o victorie incredibilă în Gruia, Iuliu Mureșan este de părere că antrenorul Dan Petrescu îi va critica în continuare pe elevii săi, pentru a-i menține cu picioarele pe pământ.

„După atâtea tururi de calificare, au avut o prestație foarte bună și sunt demni de felicitări. Dan știe să gestioneze. Ești mare și te simți mare după un succes de genul acesta, iar Dan Petrescu găsește un motiv să îi certe și să îi țină concentrați. E doar o victorie și dacă îi faci pe jucători să înțeleagă acest lucru rămân concentrați. 

Grupa morții. E foarte grea această grupă, aceasta e realitatea. Mulți sceptici spuneau că nu o să facă CFR niciun punct. Uite că au făcut deja trei puncte, au făcut deja o performanță și au depășit ceea ce au spus mulți. Mă hazardez să spun că CFR mai face trei puncte în grupa asta”, a spus Iuliu Mureșan, la GSP LIVE. 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Damjan Djokovic: „CFR a arătat de ce e campioana României” + Declarație genială despre Omrani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează