INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // VIDEO Echipa lui Dan Petrescu s-a întors în România: „Ne calificăm sigur din grupele Europa League!”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 19:54

Jucătorii CFR-ului au revenit în România în această seară și vor rămâne la București în vederea meciului de sâmbătă cu Astra de la Giurgiu.

Căpitanul Mario Camora a vorbit despre meciul pierdut la Praga, 0-1 cu Slavia, și a dezvăluit noul obiectiv al echipei pentru actualul sezon european. 

"Nu putem să dormim după meci, dar mai ales după înfrângeri. Toată lumea și-a dorit să se califice, dar din păcate nu s-a putut. Dar am ieșit cu capul sus și suntem mândri de ce-am făcut până acum. Avem un drum lung în cupele europene, vrem să ajungem cât mai sus în Europa. Iar în campionat vreau să rămânem pe primul loc până la final!", a spus Camora.

"Îmi pare rău pentru băieţi, meritau să fie în grupele Ligii Campionilor. Fazele fixe le-am bătut foarte rău, dar cred că şi dacă le băteam bine, era greu să marcăm. Am un mic regret, că am pierdut meciul tur de la Cluj" 
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

 Camora a mai spus că nu are preferințe la tragerea la sorți de vineri, dar e sigur că CFR va ajunge în primăvara europeană a comepetiției: 

Nu am preferințe pentru grupe, vreau să avem echipe tari. Cel mai important este să ajungem în primăvara europeană și eu cred că putem trece de grupe. Cu această atitudine, acest spirit, vom trece de grupe". 

"Cu Astra o să fie greu pentru că este o echipă foarte bun, cu experiență, cu un antrenor bun, dar noi venim cu gândul la cele trei puncte. Nu vreau să vorbesc despre FCSB..." 
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează