INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHELSEA - ARSENAL

CHELSEA - ARSENAL, FINALA EUROPA LEAGUE / Petr Cech, ultimul meci al carierei tocmai împotriva echipei la care a jucat 11 ani!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2019 12:12

Finala Europa League // Petr Cech, 37 de ani, va fi titular azi la Arsenal. În fața lui, Chelsea, clubul carierei, la care a evoluat între 2004 și 2015.

  • Finala Europa League se joacă diseară, de la ora 22:00, la Baku, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Astăzi, la opt zile după ce a împlinit 37 de ani, Petr Cech se retrage din fotbal. Și ce retragere mai frumoasă decât o finală continentală! Ultimul act al Europa League. Iar fostul internațional ceh va apăra la Arsenal împotriva lui Chelsea, cel mai important club al carierei, la care a jucat 11 ani.

Deși unii i-au sugerat lui Unai Emery să-l titularizeze pe Leno, managerul „tunarilor” a anunțat că va începe cu Cech, mizând pe caracterul său.

„Îl respect foarte mult. Are o carieră extraordinară. Îl respect ca om și îl respect ca profesionist”, a declarat tehnicianul spaniol.

„Merită încredere, pentru că este un gentleman. Serios, cum să nu ai încredere în el?”.

Atac la Wenger

Unai Emery l-a înțepat un pic și pe Arsène Wenger, 69 de ani, cel care a fost mai mult de două decenii managerul clubului londonez (1996-2018).

„Înainte, Arsenal era foarte competitivă. Wenger a dat echipei jucători de mare calitate cu spirit competitiv, creând împreună cele mai bune momente ale clubului. Totuși, în ultimii ani, și-au pierdut acel spirit competitiv, au păstrat doar calitatea. Ca să câștigi trofee, ai nevoie de ambele”, a declarat antrenorul spaniol.

„Îl respect pe Wenger, dar în ultimul timp Arsenal avea nevoie de o schimbare”.

ECHIPELE PROBABILE

CHELSEA: Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, David Luiz, Alonso - Kovacic, Jorginho, Barkley - Pedro, Giroud, Hazard

ARSENAL: Cech - Maitland-Niles, Koscielny, Papastathopoulos, Mustafi, Kolasinac - Xhaka, Torreira - Aubameyang, Ozil - Lacazette

 Vezi și:

VIDEO Conflict la Chelsea! Sarri a dat cu șapca de pământ și a părăsit terenul nervos la antrenamentul de ieri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează