INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK - FCSB, 21:45, PRO TV, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN CROAȚIA Antrenorul lui Hajduk nu se teme de FCSB: "Vom arăta un fotbal bun și vom obține un rezultat avantajos"

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 11:16

Antrenorul lui Hajduk Split, Zeljko Kopic, nu se teme de meciul din această seară cu FCSB, din turul trei preliminar din Europa League, de la ora 21:45.

"După duelul cu Slavia Sofia, ne așteaptă un meci foarte greu cu Steaua. Avem o mulțime de informații despre ei, știm că sunt o echipă cu un potențial ofensiv uriaș. Au părți bune, dar și părți slabe și vom încerca să profităm de ele. Cred că vom arăta un fotbal bun și vom obține un rezultat avantajos

Întotdeauna am încredere în jucători și echipa mea. Sunt convins că în acest moment avem suficientă calitate și caracter pentru a ne prezenta bine la acest meci. Atmosfera în vestiar este bună, jucătorii știu la ce să se aștepte. Suntem într-un moment bun, iar președintele și directorul sportiv au venit în cantonament și ne-au vorbit despre importanța acestei duble", a declarat antrenorul croaților.

Zeljko Kopic a vorbit și despre jucătorii pe care se poate baza: "Portarul Posavec a revenit la antrenamente și este apt pentru meci, la fel ca și Caktas. Sunt unele probleme cu Said, Besirovic, Duka și Jairo, dar vom vedea după ultimul antrenament dacă îi vom putea folosi. Marko Futacs a lipsit o perioadă destul de lungă și nu știu dacă este pregătit pentru întâlnirea cu FCSB. Aproape sigur va lipsi Nizic, care m-a informat că nu este refăcut complet".

  • Hajduk Split - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. Returul va avea loc săptămâna viitoare.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  09 August 2018, 17:25

Hai fcsb!Sunteti cei mai tari!Voi si Becali!Si MM. Si Dica!Abia astept sa comentez dupa meci!

trianon19
trianon19  •  09 August 2018, 14:03
Postat de magic4ever pe 09 August 2018, 13:43

Tot am ceva sperante...croatii au tineri de perspectiva:) Forzza Hajduk Split!

Au cam disparut *** din oras; tu pe unde te-ai aciuat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  09 August 2018, 13:52

Trebuie sa fii bolnav ca sa tii cu o echipa straina in detrimentul uneia romanesti, indiferent de numele acesteia !!! Ne mai miram ca suntem asa de inapoiati in Europa din toate punctele de vedere ...!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează