INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 LA PEN.

CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 LA PEN. // Corneliu Papură: „Chindia a fost peste maghiari! Să sperăm că nu ne suspendă terenul”

FOTO: Captură Facebook Universitatea Craiova // Corneliu Papură
FOTO: Captură Facebook Universitatea Craiova // Corneliu Papură

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 23:20

CS Universitatea Craiova a obținut calificarea în turul III preliminar al Europa League, după ce a învins-o pe Honved Budapesta, scor 0-0, 3-1 la penalty-uri.

Vezi AICI desfășurarea partidei

  • În runda următoare, oltenii o vor întâlni pe AEK Atena, pe 8 august la Craiova și, pe 15, la Atena.
  • Grecii au terenul suspendat pentru două etape, din cauza incidentelor din sezonul trecut, cu Ajax, iar oltenii vor juca și ei fără spectatori, cel mai probabil, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Honved.

La finalul partidei, Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul oltenilor, l-a remarcat pe portarul Mirko Pigliacelli, care a apărat trei penalty-uri, dar a făcut o afirmație surprinzătoare legată de adversarul de azi: 

„Trebuia să fi închis meciul mult mai devreme, oricum meritam să câștigăm. Mirko Pigliacelli a strălucit, eroul serii, dar toți jucătorii au evoluat fantastic. Să sperăm că nu vom avea terenul suspendat pentru partida de acasă. Era prea mult să se suspende meciul, iar ungurii să învingă cu 3-0. Nici nu au atacat poarta noastră.

Nu sunt cu blesteme, trebuie să fii inspirat la penalty-uri, Fortes a mers și-a tras la vinclu, de exemplu, fără emoții. Am jucat acum patru zile împotriva unui adversar mai greu decât Honved, mă refer la Chindia.

Eu cred că avem cel mai bun preparator fizic din țară, jucătorii noștri rezistă foarte bine la meciuri din trei în trei zile. La Craiova trebuie să câștigi mereu, știu că există presiune. Cunosc faptul că la Craiova fanii sunt extremiști, așa”, a spus Corneliu Papură, la TV Look.

VEZI ȘI:

INCIDENTE CRAIOVA - HONVED // FOTO 30 de minute NU s-a jucat pe „Ion Oblemenco”! Arbitrul a fost lovit din peluză, meciul s-a reluat cu rezerva la centru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
albalbastru72
albalbastru72  •  02 August 2019, 13:22

Pacat de incident,baietii insa trebuie felicitati pentru efortul depus desi cind te numesti Universitatea Craiova nu ai voie sa ajungi la prelungiri cu echipe gen Honved.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  02 August 2019, 12:43
Postat de j0k3r pe 02 August 2019, 05:46

Probabil papura gandeste "mama, ce le-am zis-o la fraieri. I-am umilit". Parca e copilul ala ce se scapirna in urechi pe terenul de fotbal pt ca nu primea mingea. O sa ne facem de *** cu el. Antrenorul alura a facut o echipa decenta cu jucatori de liga a 4a. O echipa frumoasa e distrusa de conducere

In sfarsit un oltean realist, obiectiv

doubleti
doubleti  •  02 August 2019, 11:21

Vad pe aici tot felul de comentarii ale unor frustrati, care nu au inteles faptul ca omul a incercat sa dea o replica oficialilor unor care dupa meciul tur au declarat ca Zalgiris e o echipa mai buna decat Universitatea. In 210 minute ungurii nu au aratat nimic, poate cel mult 3 ocazii de poarta. Ca nu am marcat noi, aici e o problema. Dar in fotbal, rezultatele il tin pe antrenor, iar pana acum rezultatele sunt de partea lui Papura. In incheiere, Chindia e 10 clase peste Honved.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează