INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  „OPTIMI”

FOTO+VIDEO. „Optimile” Europa League, manșa tur » Mircea Lucescu, aproape eliminat! Rezultatele complete + marcatorii

Joi s-au disputat partidele tur din „optimile” Europa League. Meciurile din manșa secundă sunt programate peste o săptămână, joi, 18 martie. +23   FOTO
Joi s-au disputat partidele tur din „optimile” Europa League. Meciurile din manșa secundă sunt programate peste o săptămână, joi, 18 martie.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 22:45 / Actualizat joi, 18 martie 2021 22:37

Joi s-au disputat partidele tur din „optimile” Europa League. Meciurile din manșa secundă sunt programate peste o săptămână, joi, 18 martie.

Primul calup de meciuri - cel de la 19:55 - a propus duelul românesc din „optimi”, Ianis Hagi (Rangers) vs. Nicolae Stanciu (Slavia Praga), care s-a încheiat la egalitate, 1-1. Românii și-au pus serios amprenta asupra jocului, Stanciu reușind golul cehilor, iar Ianis semnând un assist (detalii, pe larg, AICI).

În Ucraina, Mircea Lucescu (Dinamo Kiev) n-a avut nicio șansă în fața celor de la Villarreal. Ambii stoperi ai „Submarinului galben” au marcat, spaniolii au câștigat astfel cu 2-0, iar șansele tehnicianului român la calificare sunt minime.

Ciprian Tătărușanu (AC Milan) a fost rezervă în cel mai tare meci al fazei. Italienii au egalat-o în prelungiri pe Manchester United, 1-1. 

Surprize nu s-au produs nici în partea a doua a serii. Favoritele AS Roma, Granada, Arsenal și Spurs au câștigat meciurile, fiind marile favorite la calificarea în sferturile de finală.

+19 FOTO

„Optimile” Europa League, manșa tur » Rezultate integrale

FINAL » Olympiakos - Arsenal 1-3

FINAL » Tottenham - Dinamo Zagreb 2-0

FINAL » AS Roma - Șahtior 3-0

FINAL » Granada - Molde 2-0

FINAL » Dinamo Kiev - Villarreal 0-2

  • Au marcat: P. Torres 30, Albiol 52
  • Tudor Băluță (Dinamo Kiev) și Andrei Rațiu (Villarreal) nu au făcut parte din loturile celor două formații pentru acest meci
  • Vezi AICI Live+Statistici!

FINAL » Slavia Praga - Rangers 1-1

FINAL » Manchester United - AC Milan 1-1

FINAL » Ajax - Young Boys 3-0

Hațegan, arbitrul duelului Nicolae Stanciu vs. Ianis Hagi din Europa League

Ovidiu Hațegan (40 de ani) a fost la centrul meciului dintre Slavia Praga și Rangers, duelul românilor Nicolae Stanciu - Ianis Hagi. Arădeanul a fost ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Sebastian Gheorghe, și de Istvan Kovacs - arbitru de rezervă. În camera VAR s-au aflat doi italieni, Marco Di Bello și Paolo Valeri.

Pentru Hațegan, duelul dintre Slavia și Rangers a fost primul pe care l-a condus în competițiile europene după scandalul de pe 8 decembrie, de la PSG - Istanbul Basaksehir, când meciul s-a întrerupt din cauza unor alegații de rasism.

Alexandru Deaconu, delegat la Manchester United - AC Milan 1-1

În vreme ce pe plan intern arbitrii și cei din conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor sunt tot mai contestați din cauza erorilor grave care se comit etapă de etapă în Liga 1, pe plan internațional, arbitrajul românesc e mai bine reprezentat ca niciodată. Alexandru Deaconu a fost delegat, ca observator de arbitri, la Manchester United - AC Milan.

Ianis Hagi, campion în Scoția! Rangers, primul titlu după 10 ani

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

VAR, eroare mare în Barcelona - PSG! Catalanii puteau relansa lupta pentru calificare

Faza care putea schimba totul în Juventus - Porto: „E penalty, n-ai nevoie de VAR aici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Martie 2021, 21:13

Nea Mircea....este greu de tot prin Europa !! Dinamo Kiev nu mai reprezinta nimic pentru fotbalul european !! Acum urmeaza conferinta de presa unde Il Luce va declara ca arbitrii sunt vinovati pentru faptul ca echipele din Estul Europei nu mai ajung in fazele finale din cupele europene !! Urmariti ca sa va convingeti !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează