INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - ARSENAL (ÎN TUR, 0-2)

EXCLUSIV Ovidiu Hațegan, delegat la Napoli - Arsenal, capul de afiș al „sferturilor” Europa League!

Ovidiu Hațegan // FOTO: Guliver/Getty Images
Ovidiu Hațegan // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 11:44

Ovidiu Hațegan, 38 de ani, a fost delegat de UEFA la returul din sferturile Europa League dintre Napoli și Arsenal. În tur, englezii s-au impus cu 2-0, iar românul va conduce o partidă cu o încărcătură deosebită în disputa de joi de pe Stadio San Paolo.

  • Napoli - Arsenal se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport!

Chiar sub ochii lui Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României, care va fi în lot la Napoli, Ovidiu Hațegan va fi la centru în meciul în care napolitanii lui Carlo Ancelotti speră să întoarcă scorul nefavorabil din tur, 0-2. 

Din brigada condusă de Ovidiu Hațegan vor mai face parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitrii adiționali Radu Petrescu și Sebastian Colțescu și arbitrul de rezervă Radu Ghinguleac.

Hațegan revine astfel la centru într-un meci din fazele eliminatorii ale Europa League după ce pe 14 martie a arbitrat meciul Inter - Eintracht Frankfurt 0-1, din optimi.

Vezi și: EUROPA LEAGUE // Statisticienii au grăit: 3 echipe sunt ca și calificate în semifinale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  16 Aprilie 2019, 14:22

Mor "dusmanii " de ciuda !.Cred ca dl Craciunscu va avea probleme serioase cu ...palpitatiile ! Omul are valoare, asta este cert, dsi la el in tara destui nu-l inghit.Mai greseste si Hategan, dar nu o face cu intentie si nu da...in compensatie. Arbitreaza culori si jucatori....nu nume de oameni. La chetia asta "se pricep "Avram,Chivulete, Coltescu, Birsan, Radulescu, Fesnic, si altii.

magic4ever
magic4ever  •  16 Aprilie 2019, 12:58

Face Hategan praf si meciul asta...

ingineru07
ingineru07  •  16 Aprilie 2019, 12:32

Din cunostintele mele nu pot arbitra in cl arbitrii care nu au implementat sistem Var in tarile natale ..deci in opinia mea e ,,meserias,,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează