INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Fără Covid-19, FCSB era Goliat pe lângă Slovan! Echipa roș-albastră domină tot

Articol de , - Publicat joi, 24 septembrie 2020 08:13 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 12:27

FCSB și Slovan Liberec se înfruntă azi în preliminariile Europa League, iar cifrele și parametrii celor două echipe din acest start de sezon dau o concluzie clară: roș-albaștrii sunt mai buni la toate capitolele. Focarul de infecție a anulat acest imens avantaj.

  • FCSB - Slovan Liberec, meci din turul 3 preliminar Europa League, se joacă astăzi, de la ora 20:30. Duelul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de Prima TV

Fără testele pozitive cu coronavirus, formația lui Petrea ar fi fost mare favorită la calificare nu doar pentru că a avut statut de cap de serie la tragerea la sorți, ci și datorită modului în care au arătat cele două adversare în acest start de sezon, în campionat și în cupele europene.

Conform monitorizării firmei InStat, la cei mai importanți 10 parametri de joc, FCSB e bătută de Slovan la unul singur: rata de câștig a duelurilor din defensivă. În rest, roș-albaștrii domină toate capitolele, inclusiv indexul InStat, care este practic oglinda a ceea ce înseamnă fluxul de joc în timpul unui meci.

Toate aceste cifre însă au fost anulate de focarul de coronavirus care a izbucit la FCSB și din cauza căruia bucureștenii nu pot alinia 70-80% dintre titularii obișnuiți. 

Comparație: 9 din 10 capitole dominate de FCSB

FCSB Parametru Slovan Liberec
Meciuri 5
19 Goluri marcate 12
20 Șuturi* 12
Șuturi cadrate* 5,8
501 Pase precise*217 
85% Procentaj pase precise* 70%
53% Dueluri câștigate în atac* 47%
51% Dueluri câștigate în apărare* 53%
28Driblinguri reușite* 11
271 Index InStat** 237

* medie pe meci

** Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unei echipe. Printre realizările luate în calcul: posesie, șuturi, goluri, dueluri câștigate, kilometri alergați etc.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Dacă adversarul ar fi avut la dispoziție întreg lotul, cu siguranță că am fi avut șansa a doua. Șansele noastre ar fi fost mici, având în vedere că se joacă o singură manșă, dar acum consider că șansele s-au egalizat. Totuși, nu pot spune că suntem favoriți
-  Pavel Hoftych, antrenor Liberec

Un gol la fiecare 30 de minute

FCSB a arătat un joc ofensiv entuziasmant în ultima lună. În cele 6 partide oficiale, 4 în Liga 1 și două în Europa League, echipa a reușit să marcheze nu mai puțin de 19 goluri. Cum partida din Serbia, cu Backa Topola, a avut 120 de minute, rezultă o frecvență extraordinară la care FCSB a înscris un gol la fiecare 30 de minute. Golgeteri sunt Man, 8 reușite, și Tănase, 3, ambii fiind în acest moment cu teste negative, deci valizi din punctul de vedere al Protocolului medical.

VIDEO. Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Veste-șoc: FCSB - Slovan Liberec nu e la TV! Gigi Becali a respins toate ofertele

FCSB, cotată cu zero șanse în duelul cu Slovan Liberec de către un fost jucător al Stelei + Ironii pentru Ștefan Cană: „Măcar pahar cu picior dacă aveai”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cri5ti
cri5ti  •  24 Septembrie 2020, 15:45

Cert e ca guvernul avea nevoie de aceste cazuri de Covrig.. pardon cOVId.. cum a avut nevoie sj de cazurile.. Dinamo.. CFR (care s-a dovedit un mare fâs).. Andreea Esca.. și altii.. doar ca acuma s-a ales un moment și mai potrivit..!!

je__
je__  •  24 Septembrie 2020, 12:40

Articolul asta e din ciclul daca bunica era barca, ma plimbam cu ea prin Cismigiu!

mosierul
mosierul  •  24 Septembrie 2020, 12:09
Postat de steffanel pe 24 Septembrie 2020, 11:33

Da mosiere, ai dreptate, sa fie prietenie pana la capat. Dar ce nu pricepi tu si multi altii e faptul ca acei jucatori transferati pentru un meci sunt blocati un an de zile la transferuri fiindca au jucat intr-un sezon la doua echipe. Pot juca doar la clubul transferat sau la cel de la care au plecat. Nu va duce mult mintea.

...ba ne duce mintea , chiar mai mult decât poți să-ți dai seama....ce nu înțelegi tu , e faptul că în România se poate orice ,doar e țara tuturor posibilităților ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează