INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPELE EUROPENE

FCSB are un obiectiv clar după ieșirea din Liga Campionilor » Ce adversară preferă unul dintre oficialii roș-albaștrilor

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 11:21

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a afirmat că principalul obiectiv al echipei este câștigarea titlului, după ce roș-albaștrii au fost eliminați din play-off-ul Ligii Campionilor, deși speră și la o evoluție bună în grupele Europa League. 

"Obiectivul Stelei în momentul de față nu este altul decât câștigarea titulului, dar și o evoluție frumoasă în Europa League. Aș vrea să cădem cu Zenit, din prima urnă", a spus oficialul FCSB la TV Sport ro. 

În meciul următor din Liga 1, FCSB întâlnește revelația startului de sezon, FC Botoșani, iar Duckadam a adăugat că speră ca jucătorii lui Dică să treacă peste dezamăgirea cauzată de înfrângerea 1-5 cu Sporting de pe Arena Națională.

"Va trebui să câștigam tot ce se poate câștiga în campionat. Chiar dacă echipa este puțin dezamăgită de rezultat, cred că vom câștiga cele 3 puncte", a adăugat fost portar al Stelei.

Tragerea la sorți pentru grupele Europa League are loc de la ora 14:00 și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport (Urnele valorice + posibile grupe pentru FCSB AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
baba_yaga
baba_yaga  •  25 August 2017, 12:52

Ăsta a fost (dintotdeauna) unul dintre motto-urile echipei sistemului: "Să (dea Domnu') să picăm cu cel mai slab adversar posibil ! ". Culmea (bulanului), de cele mai multe ori, chiar așa s-a și întâmplat. Problema e că, nu întotdeauna, înghite ciupitu' !!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 August 2017, 12:39
Postat de Patraulea Trandafir pe 25 August 2017, 11:51

*** de imagine e tot mai jalnic ... O s-o vândă și pe nevastă-sa când se satură Prostul de *** fcsb , să aibă ce băga la maț ... ***

***-***-***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

259914374474553
Istvan Demeny  •  25 August 2017, 12:15

MILAN,STEAUA,ROSENBORG,STEAUA ROSIE BELGRAD.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează