INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES

FCSB - GUIMARAES // 5 informații esențiale înainte de meci: de la haosul din echipă până la comeback-urile ce pot decide calificarea

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 17:20

FCSB - Guimaraes, meciul care poate relansa echipa lui Gigi Becali după un start de sezon înfiorător, se joacă în această seară, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

Roș-albaștrii înfruntă cel mai puternic adversar european de până acum, într-un moment în care cea mai importantă echipă din Liga 1 se scaldă în ape tulburi. Mai jos sunt 3 detalii utile pe care trebuie să le știm înaintea confruntării din această seară. 

1.  În continuare e haos

Când va fi liniște la echipă în acest sezon? E una dintre multele întrebări supărătoare care stau pe buzele suporterilor FCSB-ului. Echipa nu și-a găsit nici până acum antrenor, va fi condusă tot de Vergil Andronache, tehnician care nu are suportul directorului sportiv Narcis Răducan. 

Jucătorii sunt agitați și bombardați zilnic de informații contradictorii privind numele noului antrenor. În pole position pentru preluarea echipei e acum Ionuț Badea, fost secund la naționala mare. (Detalii, AICI)

2. Își continuă parcursul provincial

Dacă Piteștiul a devenit un adevărat pământ ostil, echipa având 3 înfrângeri la rând în campionat în orașul lui Dobrin, partida din această seară se joacă la Giurgiu. S-au vândut 3.500 de bilete până acum, însă stadionul de 8500 de locuri e posibil să nu se umple la ora meciului.  

3. FCSB nu e favorită la pariuri!

Agențiile de pariuri văd formația lusitană cu prima șansă de a ajunge în grupe. Guimaraes are doar 1,48 cotă pentru a se calfica, aproape la fel cu cota pe care Slavia Praga o avea înaintea meciului de ieri cu CFR, 1,50. 

FCSB multiplică suma investită de 2,65 ori în cazul în care va trece mai departe, în timp ce CFR avea ieri, înainte de startul jocului, o cotă de 2,70!

4. Revin gurile de foc 

Vestea cu adevărat bună pentru meciul din această seară e că Andronache se va putea baza încă din primul minut pe Harlem Gnohere și Mihai Pintilii, doi jucători exponențiali, a căror experiență poate cântări decisiv în economia calificării.  

Cei doi au fost accidentați în acest start de sezon, iar absența lor a contat enorm dacă e să privim retrospectiv la eșecurile din campionat. 

5. Stări diferite

FCSB are un start slab de sezon. Vicecampioana României a pierdut patru jocuri consecutive în Liga 1 și a căzut până pe locul 11, la un singur punct deasupra „lanternei roșii” Dinamo. Compromisurile făcute în competiția internă de Gigi Becali trebuie să fie răsplătite în Europa League, după cum afirmă chiar antrenorul Vergil Andronache: „Pentru asta s-au sacrificat toată vara!”.

Portughezii au pornit lansat în noul sezon. Au câștigat fără să primească gol „dublele” din Europa League cu luxemburghezii de la Jeunesse Esch și letonii de la Ventspils și au remizat cu Boavista în primul meci din campionat, scor 1-1. 

Vezi și: 

Ivo Vieira, antrenorul lui Guimaraes, în expectativă înaintea duelului cu FCSB: „Pericolul poate veni de oriunde. O să avem mult de muncit” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
laslas.betivul
laslas.betivul  •  22 August 2019, 20:01
Postat de andrei.f pe 22 August 2019, 19:43

In cupele Europeane , fcsb joaca bine, se va califica. !

esti pregatit in dubla asta de un mambo number five ca de obicei?

laslas.betivul
laslas.betivul  •  22 August 2019, 19:59
Postat de sadikul pe 22 August 2019, 19:51

Daaaa ai dreptate ...am vazut cu milsami si alashkert ce bine au jucat ...hai VIITORIA !!

ai uitat de aia din orasul unde se fabrica skoda sadikule si cu aia au jucat "superbine" mai ales acasa norocul lor c-au scapat fara gol.

sadikul
sadikul  •  22 August 2019, 19:51
Postat de andrei.f pe 22 August 2019, 19:43

In cupele Europeane , fcsb joaca bine, se va califica. !

Daaaa ai dreptate ...am vazut cu milsami si alashkert ce bine au jucat ...hai VIITORIA !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează