INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Becali, euforic după victoria cu Lazio: "Cred în calificare" » L-a remarcat pe unul dintre cei mai criticați jucători

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:02

FCSB a câștigat meciul cu Lazio, 1-0, din turul 16-imilor Europa League. Returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma. (Detalii aici)

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu italienii și l-a lăudat pe Dragoș Nedelcu, jucător pe care îl criticase în începutul acestui an. Patronul FCSB a declarat că echipa roș-albastră are prima șansă la calificarea în optimile Europa League.

"E bucurie mare! Speranțe aveam și știam că putem marca. Nu credeam că puteam domina așa și să stăm foarte mult în terenul lor.  În minutul 90 eram în terenul lor, făceam pressing. Budescu nu a fost în forma lui bună, în apele lui, chiar dacă a pasă de gol. Trebuia să marcheze la acea fază.

Mi-au plăcut Nedelcu, fundașii centrali și Man. Bine, putem spune toată echipa. Vlad ne-a salvat. Dar dacă e să remarc pe cineva, acela e Nedelcu. În seara asta, Gnohere și-a demonstrat cu adevărat valoarea. E cel mai bun meci al nostru. Acum cred în calificare. Mă gândeam că sunt mai buni ca noi, dar nu e așa.

Luați jocul și vedeți că am fost mereu primii la minge. Am avut șansă doar la ratarea lui Caceres. Atât. Toți jucătorii s-au dăruit. Nu e nicio problemă că nu e Pintilii. Cred că avem prima șansă la calificare pentru că putem marca gol și acolo", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  16 Februarie 2018, 08:51

Omul se tine de glume!Cum au dominat, cand au avut tot meciul doar doua suturi la poarta-un gol si un sut pe langa?!Dar,Becali merita toate laudele, pentru ca si-a format echipa preponderent cu jucatori romani,dintre care unii tineri de perspectiva!De asemenea,merita laude si pentru antrenorul Dica!

10202925648180625
Eugen Qy  •  16 Februarie 2018, 06:34
Postat de nicolas_blu pe 16 Februarie 2018, 00:48

Au castigat bravo lor ..la Roma prevad un meci cu 4 goluri....toate in poarta unei singure echipe!!!

Eeeeiiii nici chiar asa !!! Abia au reusit un gol la Bucuresti ! Eu, unul, nu cred ca Steaua (sau mai corect spus fc FCSB) poate inscrie acolo de 4 ori !!! Poate in aceeasi poarta catr 2 in fiecare repriza !!!

nicolas_blu
nicolas_blu  •  16 Februarie 2018, 00:48

Au castigat bravo lor ..la Roma prevad un meci cu 4 goluri....toate in poarta unei singure echipe!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează