INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB - MLADA BOLESLAV // Au schimbat liniile » Ce decizie a luat Gigi Becali pentru meciul din turul III preliminar al Europa League + echipa probabilă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 07 august 2019 09:42

FCSB i-a trimis deja pe lista de la Nyon, pentru meciul cu Mlada Boleslav, pe Soiledis, Panțâru și Gikiewicz, iar pe Crețu îl va adăuga în cursul zilei de azi, astfel că toți vor avea drept de joc în „dubla” cu cehii.

Pentru turul 3 preliminar UEL, vicecampioana României s-a întărit cu 4 nume față de ceea ce a avut la dispoziție în dubla cu Alashkert. Toți cei 4 fotbaliști transferați în ultima săptămână vor avea drept de joc împotriva lui Mlada Boleslav.

Aristidis Soiledis, Ionuț Panțâru și Rafal Gikiewicz au fost adăugați pe lista UEFA vinerea trecută, în prima zi de după calificarea în turul 3.

Deși lista UEFA s-a închis, chiar și Crețu va fi inclus. Forul continental permite oricărui club să mai treacă un singur nume cu cel mult 24 de ore înainte de startul primei manșe.

Fundașul dreapta adus de la Mediaș va fi adăugat în cursul zilei de astăzi și are șanse mari să și joace din primul minut joi. Alegerea fundașului dreapta se va face dintre el, Belu și Ovidiu Popescu.

Dintre ceilalți 3, unul va fi foarte probabil titular. În banda stângă a defensivei, titularul va proveni din „duelul” Soiledis - Panțâru. În eșecul cu Astra, ambii au fost de la start în echipă, grecul a jucat fundaș, iar Panțâru atacant lateral. 

9 sunt indisponibili

Lista celor pe care staff-ul tehnic nu va putea conta este impresionantă și pentru această partidă. Bălașa e suspendat după eliminarea din partida retur cu Alașkert. Lor li se adaugă cei accidentați: Nedelcu, Momcilovici, M. Roman, Pintilii, Moruțan, Gnohere, Hora, Dennis Man. 

Echipa probabilă mâine seară: A. Vlad - V. Crețu, Planici, I. Cristea, Soiledis (Panțâru) - Vână, L. Filip, Oaidă - Salomao, Fl. Tănase, Fl. Coman

Vezi și: 

Ce haos e la FCSB! Gigi Becali l-a sunat pe Marian Lupu să-l convingă să revină după ce îl umilise

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fara_pista
fara_pista  •  07 August 2019, 10:32

Deci „Crețu nu a fost adăugat pe lista UEFA”, dar apare în „echipa probabilă mâine seară”... E clar, e mâna lui „Gigicâ”, mi-a spus mie cineva de încredere...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează