INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Consolarea lui Nicolae Dică: "Patronul are foarte mulți bani și nu este o problemă pentru el ratarea calificării"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 23:50

FCSB a câștigat partida retur cu Rapid Viena, scor 2-1, insuficient însă pentru calificarea în grupele Europa League. În tur, austriecii s-au impus cu 3-1.

Nicolae Dică dă vina pe neșansă și pe gazonul prost de pe Arena Națională. 

"Sunt dezamăgit, mai ales că am condus cu 2-0. Imediat după pauză am avut șansa de a face 3-0. Am primit gol după o fază fixă, nu am urmărit mingea, am fost neatenți. Consider că băieții au avut atitudinea corectă, am fost foarte aproape, dar din păcate ne-a lipsit șansa. Ar fi ușor să dăm vina pe un singur jucător. Când pierdem, pierdem toți.

Pe Mihai Roman l-am scos pentru că nu mai putea să continue jocul. Așa s-a întâmplat și la Viena. Am dorit să introducem forțe proaspete.

Noi am avut un adversar puternic astăzi, cu un buget de 30 de milioane de euro, de 3 ori mai mare decât al nostru. Este rău pentru fotbalul nostru că nu avem echipe în grupele cupelor europene. Uitați-vă ce teren avem pentru Europa League. Noi avem pretenții de Liga Campionilor, dar nu putem să avem grijă de un gazon", a declarat Dică pentru Pro X.

"Din câte știu, patronul are foarte mulți bani și nu este o problemă pentru el ratarea calificării. Trebuie să privim înainte, avem ca obiectiv câștigarea campionatului și trebuie să ne concentrăm doar pe asta"
Nicolae Dică

Vezi și: Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  31 August 2018, 11:26

Jijica,nu mai sta pe ganduri ca vine viitura. Cu Dica,care o are mica de tot,vei pierde si Campionatul.Pe langa ca,vorba lui Alibec,e puscarie de antrenor,mai este si ghinionist,si pagubos. I-al Jijica repede pe Edi,ca e liber si vine si lasa-l sa-si faca treaba,ca e antrenor nu carlig de rufe.Dica e pe faras,poate face treaba la Mioveni.

para.para
para.para  •  31 August 2018, 09:44

Danke schön Rapid Wien !!!

valiza.epo
valiza.epo  •  31 August 2018, 09:40

Daca se baga in banii lui Becali Dica ar putea sa plateasca scump! Banii sunt ai fetelor lui nea Gigi, Dicane! Cat despre gazon... cui i-a incredintat Primaria intretinerea lui? Cumva... lui Gigi Becali, nasul primaritei?!?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează