INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BOTOȘANI - LEGIA

GALERIE FOTO Din nou cu casa închisă! Fanii lui FC Botoșani au dat năvală la casele de bilete înainte de meciul cu Legia

FOTO: Ionuț Tabultoc +3   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2015 12:35

Botoşănenii care au vrut să achiziţioneze bilete pentru partida dintre FC Botoşani şi Legia Varşovia s-au aşezat la coadă înainte de ora 9:00, atunci cînd oficialii clubului au anunţat că se vor pune în vînzare biletele.

Tichetele au ajuns cu puţină întîrziere, însă fanii botoşăneni au stat liniştiţi la coadă pentru a şi le procura. La ora 10:30 era o coadă ce depăşea 20 de metri şi cu siguranţă partida cu polonezii se va juca cu casă închisă.

"Am jucat bine la ei mai bine decît mă aşteptăm. Dacă eram puţin mai atenţi puteam să obţinem un egal, dar că era 0-0 sau că e 1-0 tot trebuie să marcăm, aşa că sper că băieţii noştri să facă o figura frumoasă şi să trimită meciul în prelungiri, măcar atît.

Trebuie să avem mare grijă să nu primim gol, pentru că altfel situaţia se complică", a spus Andrei, unul dintre botoşănenii ce vor fi prezenţi pe stadion joi seară.

Meciul dintre FC Botoşani şi Legia Varşovia va avea loc joi seară, începînd cu ora 20:00, şi porneşte de scorul de 1-0 pentru adversari. Biletele pentru acest meci costă 30 de lei la peluza şi 50 de lei la tribună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pol1iasi
pol1iasi  •  21 Iulie 2015, 14:22

Mult succes !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează