INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ 4-0

Ilie Dumitrescu, declarație sinceră după eșecul clujenilor de la Belgrad: „Ne este dor de Dan Petrescu”

Ilie Dumitrescu +10   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 08:19 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 09:31

Ilie Dumitrescu a vorbit despre jocul prestat de CFR Cluj în meciul de la Belgrad, cu Steaua Roșie, și spune că îi este dor de organizarea defensivă a lui Dan Petrescu.

Ilie Dumitrescu analizat prestația lui CFR Cluj după eșecul usturător cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4.

„În niciun duel din ăsta cu echipele importante din Europa... să nu uităm de performanțele lui Dan Petrescu cu Lazio, Rennes, Sevilla. Nu a pierdut cu Sevilla!

 Da, ne este dor de organizarea de joc a lui Dan Petrescu și de modul cum pregătea Petrescu meciurile, cum analiza adversarul și cum reușea să creeze un echilibru indiferent de valoarea adversarilor. 

Dacă ne uitam la loturi și la bugetele echipelor cu care juca Petrescu, îți dădeai seama imediat că numai așa puteai echilibra un joc, prin organizare la cel mai înalt nivel, prin a reuși să citești foarte bine adversarul, să acoperi foarte bine zonele. 

Mai e un aspect extrem de important și tot acolo ajungem, apropo de punctele acumulate de proiectul Dan Petrescu la CFR. Din momentul în care ajungi cap de serie, ai și șansă să întâlnești o echipă din Bosnia și una din Gibraltar. 

Ai avut șansa să joci, să intri în Conference datorită rezultatelor lui Petrescu la CFR”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Foto. Steaua Roșie - CFR 4-0

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu
+6 FOTO

Denis Ciobotariu, declarații aiuritoare după Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj

Ciobotariu, care a avut o evoluție nesigură, fiind vinovat la golul 1 al gazdelor, s-a declarat încrezător în șansele echipei sale de a se califica în grupele Europa League. Mai mult, Ciobotariu spune că CFR a jucat „relativ bine”, deși a pierdut cu 0-4 și a fost dominată copios de sârbi.

„O seară dificilă, venită pe niște goluri luate aiurea, nu pe un joc al lor extraordinar. Cred că trebuie să fim mai atenți la lucrurile astea. S-a terminat totul după golul 3, la 2-0 eram în joc, ne cream ocazii. Golurile au venit pe niște erori aiurea, nu pe un joc al lor wow, să zici «mamă, ce fază au făcut». 

Asta e, mergem mai departe, cred în continuare în calificare. Nu am resimțit presiunea, fanii au făcut o atmosferă foarte frumoasă la început, apoi concentrarea noastră e pe ceea ce avem de făcut, nu în tribune. 

Cred că am făcut un joc relativ bun, sunt sigur că în retur va fi cu totul alt meci. Putem marca 4 goluri, așa cum au făcut-o și ei. Eu cred, sunt optimist, altfel nu ne-am mai prezenta. Sunt sigur că toți din vestiar cred și ei”, a spus Ciobotariu la Pro X.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dumitru Dragomir, categoric după umilința lui CFR de la Belgrad: „O echipă de pluton! Mă mir cum e pe primul loc!”

Marius Șumudică și-a desființat jucătorii: „Să intru eu pe teren? S-o aduc pe mama? A văzut și conducerea de ce am pierdut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  18 August 2021, 15:28

e clar,cu dan petrescu si cu echipa asta luau doar 3-0,cam asta era diferenta.realitatea in opinia mea este ca batranocii din echipa sunt cam depasiti(deac,camora,hoban,arlauskis,chipciu si exemplele pot continua).poate veni si guardiola,cu astia nu mai ai ce face.pe langa asta il si lucreaza pe sumudica,asta au demonstrat la belgrad.

189254898748309
Claude SH  •  18 August 2021, 11:11
Postat de maninblack08 pe 18 August 2021, 10:05

Mai lasati-ma cu CFR-ul, castiga campionatul de ani de zile si tot de ani de zile nu joaca fotbal, joaca doar la rezultat si in Europa sunt 0 barat, nu bat pe nimeni. Rapidul joaca mai frumos ca si ei...si FCSB-ul la fel joaca mai frumos ca CFR, chiar daca nici ei nu mai bat pe nimeni...

Deocamdată ei au adus punte pentru România. Faptul ca nu suntem în aceeași urma valorica cu echipe din Luxemburg și Gibraltar, se datorează în special CFR-ului. Cine e nostalgic după vremurile trecute , sa uite acest lucru. Și ceferiștii se uita în spate la cele 10 puncte în grupa de UCL, la cele 4 meciuri din preliminariile UCL toate victorie, la calificarea în primăvara europeană din sezonul 2012/2013. Dar au trecut 9 ani te atunci. Alta echipa, alți bani, despre ce vorbim acum? Campionatul nostru a scăzut nu datorita CFR-ului

carol_k
carol_k  •  18 August 2021, 10:19

Cu Dan Petrescu nu pleca inca 3 ani Vinicius de la Cluj.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează