INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FOTO » Puneți milieurile la loc! "Messi al portarilor" o îngroapă pe FCSB » Roș-albaștrii ratează calificarea în grupele Europa League, deși au învins Rapid Viena, scor 2-1

Foto: Raed Krishan +21   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 23:29

FCSB a învins-o pe Rapid Viena, scor 2-1, însă austriecii sunt cei care se califică în grupele Europa League, după victoria din tur, scor 3-1.

Roș-albaștrii au deschis scorul încă din minutul 11, când Gnohere a primit o pasă excelentă în fața porții de la Roman și a trimis cu latul în plasă.

Trupa lui Dică a majorat scorul cu câteva secunde înainte de a intra la cabine prin Roman, care a reluat cu capul un balon deviat de un adversar și FCSB la acest scor FCSB era calificată.

Totuși, în minutul 63, portarul Andrei Vlad a comis o gafă de începător și le-a oferit pe tavă golul austriecilor. Goalkeeperul a respins în față o minge care ieșea în afara terenului și Sonnleitner a înscris golul care duce echipa lui Andrei Ivan în grupele Europa League.

  • Luna trecută, Mihai Stoica a ironizat inițiativa dinamoviștilor de a imprima sloganul "Doar Dinamo București" pe echipamentul din noul sezon: "Doar că unii joacă prin Europa, alții se pregătesc să-și dea milieurile jos de pe televizor și să se uite"

 

FCSB - Rapid Viena 2-1
Au marcat:
Gnohere '11, M. Roman '45+2 / Sonnleitner '63
Eliminat: Bălașa '90+1

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Planici, Bălașa, A. Stan - Pintilii, Filip (Man '85) - M. Roman (Coman '74), Fl. Tănase (Rusescu '45), Teixeira - Gnohere
Rezerve: Bălgrădean, Nedelcu, Morais, Ov. Popescu
Antrenor: Nicolae Dică

Rapid Viena: Strebinger - Muldur (Auer '64), Sonnleitner, Barac, Potzmann - Schwab, Ljubicic - Murg (Martic '89), Knasmullner (Hofmann '76), A. Ivan - Alar
Rezerve: Knoflach, Malicsek, Kostic, Guillemenot
Antrenor: Goran Djuricin

 Arbitru: Michael Oliver (Anglia) / Asistenți: Stuart Burt, Simon Bennett (ambii din Anglia)

 
 

Citește și: FCSB - RAPID VIENA // Anunțul care a surprins pe toată lumea » Ce a spus la stație crainicul Arenei Naționale

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (508)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  31 August 2018, 20:46

Dumnezeu nu doarme!Cum sa cumperi trei sferturi din meciuri in campionat-adversari,arbitri,oficiali frf, Liga plus presa-si sa mai si acelasi noroc porcesc la infinit, in calificari?

adriann_
adriann_  •  31 August 2018, 16:13
Postat de Muzzi Ciprian pe 31 August 2018, 02:30

ba frate, constat ca Tutea avea dreptate! suntem un popor de ***! altfel nu se explica cum unii sunt atat de antiromani si felicita o echipa austrica de care nu au habar sau spun ca Vlad era o promisiune, cand Vlad a ajuns la Steaua absolut intamplator, dupa un (UNU!) singur meci bun facut cu Viitorul! si singurul in cariera!

Tutea avea dreptate doar in ceea ce-i priveste pe romanii care vin sa plateasca bilete ca sa vada jucand o echipa despre care finantatorul puscarias a DECLARAT PUBLC IN REPETATE RANDURI ca este doar un mijloc prin care el produce bani pentru familia lui. In rest, orice roman care iubeste fotbalul si are un iq normal o sa-si doreasca sa avem in campionatul asta prapadit echipe al caror scop este performanta sportiva, nu imbogatirea clanului becali.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  31 August 2018, 14:48

Pe jiji si pe ceilalti infatuati de la fcsb i-a batut D-zeu pentru ca primul gol a fost dupa un fault al bizonului(care l-a luat in brate pe fundas si l-a dat la o parte) si ,asa cum declara el,l-a furat pe Vlad de la Craiova.In cazul al 2-lea, n-ar trebui sa mai castige nimic deoarece el a cam furat tot:si bani si pamant si toti jucatorii buni de la contracandidate.D-zeu NU DOARME,iar jiji sigur nu e favoritul lui(cu toate ca el asa crede).Si mai cred ca si din cauza faptului ca atat el cat si obedientul de mm sunt niste aroganti care se cred buricul pamantului,si in fotbal,si intre oameni,ei nu mai au limitele bunului simt.Asa ii ajuta D-zeu!

Vezi toate comentariile (508)
Comentează