INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŞAHTIOR DONEŢK - TOTTENHAM 2-0

Mircea Lucescu învinge Tottenham / Mutu, bătut de Ajax

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Mircea Lucescu a obţinut o victorie importantă în turul şaisprezecimilor Cupei UEFA în faţa englezilor de la Tottenham. Şahtiorul a început timid partida, acesta fiind primul meci oficial al anului 2009 pentru ucrainieni, dar nu au părut să fie afectaţi, cîştigînd partida cu scorul de 2-0.

Aproximativ 80 de minute au trebuit să aştepte fanii prezenţi pe Stadionul Olympiyskiy din Doneţk pentru a vedea un gol. Mircea Lucescu s-a dovedit a fi din nou inspirat, introducîndu-l în teren pe Seleznov. Doar de un minut a avut nevoie înlocuitorul lui Gladkyi pentru a înscrie, exemplul său fiind urmat de Jadson 8 minute mai tîrziu. Şahtiorul devine astfel favorită la calificarea în optimile Cupei UEFA.

Fiorentina lui Adrian Mutu a încheiat prima repriză la egalitate, scor 0-0, cu formaţia olandeză Ajax Amsterdam. Românul a avut şansa să deschidă scorul, dar a fost blocat în repetate rînduri de apărarea bine închegată a celor de la Ajax.

"Lăncierii" s-au impus în cele din urmă cu scorul de 1-0 la Firenze şi au prima şansă pentru calificarea în optimi. Golul victoriei a fost înscris de Bakircioglu în minutul 60.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  20 Februarie 2009, 15:26

@Detari: normal frate, cum sa se bucure un roman ca alt roman castiga ceva. Nu, romanashul verde se bucura doar cand alt roman pierde.

 •  20 Februarie 2009, 08:25

hahahahahhaha mutu, fiorentina, broscarii si szclavii lor din presa....ce ma bucur! grandiosul ajax, cu echipa decimata si o gramada de tineri i-a dovedit la ei in fief, jucand italieneste. umilinta suprema! daca era invers aparea titlul pe prima pagina. sinteti praf rau cu subiectivitatea voastra. asa popor, asa jurnalisti. rusine e un cavant prea mic.

 •  19 Februarie 2009, 22:57

Cum frate? Eu vad ca s-a terminat 2-0, ce-i drept jadson a dat gol in min 88, pt gsp se pune numai daca e pana in min 85. Pai da, asa mai merge;-)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează