INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1

MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1 // Vergil Andronache, mesaj clar pentru Gigi Becali după calificarea în play-off-ul Europa League: „Nu plec!”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 22:25

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după victoria obținută în Cehia, 1-0 cu Mlada Boleslav. În tur, scorul fusese 0-0.  

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils (Letonia), 9-0 la general; 
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia;

La finalul meciului, antrenorul Vergil Andronache și-a lăudat jucătorii și a spus că și-ar dori să continue pe banca roș-albaștrilor, chiar dacă Gigi Becali caută alt antrenor.

„Victoria e doar a băieților. Am tot respectul pentru ei. Eram sigur că vor face un meci foarte bun. Au fost extraordinari. Meritul este doar al lor. Noi doar asigurăm continuitatea. Trebuie să-l felicităm pe Panțâru pentru gol. 

Doar Gigi Becali va decide cine va fi antrenor. Noi, cei din staff, doar asigurăm o continuitate. Bineînțeles că vreau să rămân. Cine nu vrea? Întrebați orice antrenor”, a declarat Vergil Andronache la Pro X.

„Am făcut doar o schimbare pentru că am considerat că echipa mergea bine” - Vergil Andronache

„Suntem foarte mulțumiți de domnul Andronache. Este un antrenor foarte bun! Se implică și ne dă încredere”- Florin Tănase

Citește și:

Supraviețuitorii » Fără antrenor și cu 9 accidentați, FCSB se califică în play-off-ul EL cu un gol în prelungiri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
131624217670160
Geani Muraru  •  16 August 2019, 12:22

A avut dreptate Dinu cand a zis ca l-a luat Bekali pe Andronake din padure

cristi05
cristi05  •  16 August 2019, 11:20

Cred ca ar trebui ma multa decenta cu privire la un om care incearca sa-si faca treaba asa cum poate - in definitiv, oricine lucreaza la o firma care nu-i apartine poate fi numit in zeflemea sclav, majordom, sluga sau altfel - probabil cei care folosesc astfel de termeni sunt patroni de succes... In alta ordine de idei, poate dl. Andronache nu are (inca ?) anvergura de a antrena o echipa la acest nivel national, dar ar tebui sa stiti ca dl. Andronache a creat de la zero o echipa foarte interesanta la Domnesti bazandu-se pe jucatorii de la Sportul Studentesc cu care cred ca a fost campion national la juniori; probabil ca daca cei de al Domnesti nu si-ar fi batut joc de acea echipa (nu cunosc motivele) ar fi fost ei in locul vecinilor de la Clinceni (de altfel la Clinceni au fost in campionatul in care au promovat, si au ramas si in Liga 1, 4 sau 5 fosti jucatori de la Domnesti).

johnjairo
johnjairo  •  16 August 2019, 00:17

nu pleca boss. sevilla 86 scrie pe tine

Vezi toate comentariile (13)
Comentează