INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN - KUPS, JOI, ORA 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

O sută de jandarmi vor asigura ordinea la returul dintre Gaz Metan şi KuPS Kuopio

Medieşenii vor să evite conflictele pe stadion şi şi-au luat măsuri de precauţie
Medieşenii vor să evite conflictele pe stadion şi şi-au luat măsuri de precauţie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 16:14

Peste o sută de jandarmi vor asigura ordinea la meciul de fotbal dintre echipele Gaz Metan Mediaş - KuPs Kuopio, din cadrul Europa League, care va avea loc joi. În tur s-au impus nordicii cu scorul de 1-0.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mureş, peste o sută de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Târgu Mureş şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal.

"Peste 70 de jandarmi mureşeni se vor deplasa în municipiul Mediaş pentru asigurarea măsurilor de ordine înainte, pe timpul şi după terminarea partidei, din cadrul Europa League, dintre echipele FC Gaz Metan Mediaş - KuPs Kuopio. Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Târgu Mureş, sprijiniţi de colegii sibieni, vor acţiona în zona imediată şi apropiată a stadionului Gaz Metan Mediaş", se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, meciul se va juca joi, de la ora 18:00, iar la această partidă se estimează participarea a aproximativ 5.000 de suporteri.

Accesul în tribune se va face începând cu ora 16:00, oră de la care se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în apropierea arenei sportive.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dereu
dereu  •  22 Iulie 2011, 16:48

JANDARMI CARE NU FAC NIMIK...LUMEA ECIVILIZATA LA MEDIASS

petricaeultras
petricaeultras  •  21 Iulie 2011, 07:49

Toti in alb ...!!! toti la stadiiiion !!! ..hai gazuuu :)

bosslife
bosslife  •  21 Iulie 2011, 00:34

Gaz Metan Medias - KuPs Kuopio 4 -1

Vezi toate comentariile (7)
Comentează