INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE

Performanţă fantastică » Avem 4 echipe în play-off! Azi sînt tragerile la sorţi pentru Steaua, Petrolul, Astra şi Pandurii. Iată ce ne aşteaptă

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 00:40

Cele trei formaţii româneşti din Europa League, Petrolul, Astra şi Pandurii, nu vor fi cap de serie şi pot nimeri peste granzi ca Tottenham, Fiorentina şi Sevilla, dar sînt şi variante accesibile precum Sheriff Tiraspol, Partizan Belgrad şi Maccabi Haifa.

După seara magică de ieri, pentru formaţiile româneşti din Europa League va urma un prînz la masa bogaţilor, mai precis la tragerea la sorţi de la Nyon pentru play-off. Vestea proastă e că Petrolul, Pandurii şi Astra nu vor fi cap de serie, statut pe care Steaua îl va avea în barajul de Champions League.

Tocmai din acest motiv pe lista posibilelor adversare se află nume extrem de mari de pe continent, mai obişnuite chiar cu grupele Ligii decît cu Europa League. E vorba despre Tottenham, Dinamo Kiev, Sevilla, Rubin Kazan, Fiorentina, Spartak Moscova.

Vestea bună e că există în lista capilor de serie formaţii care pot fi accesibile echipelor noastre. Printre acestea se numără Estoril, Cernomoreţ Odessa, Partizan Belgrad, Sheriff Tiraspol, APOEL Nicosia, Nordjaelland, Maccabi Haifa. Partidele din play-off-ul EL se vor disputa pe 22 şi 29 august.

Petrolul va juca pe terenul ei, "Ilie Oană", Astra are în intenţie să evolueze tot pe Arena Naţională, iar Pandurii va merge pe Cluj Arena.


Europa League: Tragerea e azi la14:00, live TV şi pe GSP.ro

Ceremonia de azi de la Nyon, care va stabili ţintarul barajului pentru grupele Europa League, va începe la ora 14:00. Eurosport, Dolce Sport şi DigiSport vor transmite în direct tragerea, toate detaliile urmînd să fie şi pe gsp.ro.

Lista celor 31 de posibili adversari pentru echipele noastre
Tottenham (Anglia)
Sevilla (Spania)
Dinamo Kiev (Ucraina)
Stuttgart (Germania)
Fiorentina (Italia)
Spartak Moscova (Rusia)
Rubin Kazan (Rusia)
Udinese (Italia)
Standard Liege
Beşiktaş (Turcia)
Swansea (Anglia)
Frankfurt (Germania)
Feyenoord (Olanda)
Sporting Braga (Portugalia)
AZ Alkmaar (Olanda)
Saint Etienne (Franţa)
Dnepr (Ucraina)
Trabzonspor (Turcia)
Nice (Franţa)
APOEL Nicosia (Cipru)
PAOK Salonic (Grecia)
Salzburg (Austria)
Genk (Belgia)
Betis (Spania)
Partizan Belgrad (Serbia)
Maccabi Haifa (Israel)
Rapid Viena (Austria)
Nordsjaelland (Danemarca)
Estoril (Portugalia)
Sheriff Tiraspol (Moldova)
Cernomoreţ Odessa (Ucraina)


Liga Campionilor, tragerea e la ora 13: cinci posibilităţi, ce adversar va avea Steaua?

Tragerea pentru play-off-ul Ligii Campionilor, e azi la 13:00, live la TV şi pe GSP.ro UEFA va efectua azi tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii, cu începere de la ora 13:00. Eurosport, Dolce Sport şi DigiSport vor transmite în direct acest eveniment, toate detaliile urmînd să fie şi pe gsp.ro. Meciurile din barajul pentru grupele UCL se vor disputa pe 20/21 şi 27/28 august.

Adversara Stelei se va alege dintre: Austria Viena, Legia Varşovia, NK Maribor, Ludogoreţ Razgrad şi Şahtior Karagandy.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (147)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  09 August 2013, 11:01
Postat de jalemare pe 09 August 2013, 09:50

neaparat ii vreau pe Bayern in grupe! oeicum sansele de a obtine vreun punct cu echipa venita din prima urna sunt mici, asa ca macar vom avea spectacol!

Si eu vreau Bayern :) si as mai vrea Chelsea dar nu stiu daca-i posibil .

rad1cal
rad1cal  •  09 August 2013, 09:58
Postat de jalemare pe 09 August 2013, 09:50

neaparat ii vreau pe Bayern in grupe! oeicum sansele de a obtine vreun punct cu echipa venita din prima urna sunt mici, asa ca macar vom avea spectacol!

Fugi ma de aici cu spectacolul tau... te uit la spectacol in alta grupa, nu pe nervii mei cu Steaua. :D Am mai jucat cu Bayern acum cativa ani, vrem si altceva. De exemplu United, cu ei nu am jucat inca.

jalemare
jalemare  •  09 August 2013, 09:50
Postat de rad1cal pe 09 August 2013, 09:45

Eu ma rog doar sa nu picam cu Barcelona sau Bayern in cazul in care ajungem in grupele CL. :D

neaparat ii vreau pe Bayern in grupe! oeicum sansele de a obtine vreun punct cu echipa venita din prima urna sunt mici, asa ca macar vom avea spectacol!

Vezi toate comentariile (147)
Comentează