INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB 3-1

RAPID VIENA - FCSB. Andrei Ivan îi avertizează pe steliști: ”La retur joc titular! Vreau să dau gol pe Național Arena”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 00:15

Andrei Ivan, atacantul celor de la Rapid Viena, a vorbit despre succesul echipei sale în fața celor de la FCSB, scor 3-1.

”Portarul nostru a fost în formă mare astăzi. A scos aproape tot. Contează că am câștigat la două goluri diferență și avem prima șansă pe Național Arena.

Cred că o să joc titular la meciul retur. Berisha a fost eliminat astăzi, iar eu ar trebui să joc în locul lui. Aș fi fericit să dau gol pe Național Arena, vreau să marchez, dar important este să ne calificăm”, a spus Andrei Ivan la Prox.

Meciul retur dintre FCSB și Rapid Viena va avea loc joi, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
thebluestlion
thebluestlion  •  24 August 2018, 15:12

Ivan e de înțeles, e echipa lui și e normal să vrea calificarea, putea fi mai diplomat dar să nu uităm cum s-a făcut mișto de el!

fibra
fibra  •  24 August 2018, 13:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

481482778723028
Cristi Anton  •  24 August 2018, 13:20
Postat de dakesis pe 24 August 2018, 11:54

asa sa fie, Ivane, dar daca aveai ceva mai mult bun-simt, intrai mai bine in joc aseara si le dadeai vreo 2 goluri, la ce spatii au avut in aparare. Ivan parea foarte sucarit ca a fost bagat doar rezerva si a jucat fara chef. daca era ceva mai profesionist, le dadea gol de aseara, sa le inchida gura mioritelor, nu ii ameninta cu saptamana cealalta. Ma asteptam la mai multe de la el...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează