INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - LYON 4-1

VIDEO+FOTO » Show la Amsterdam! Ajax, 4-1 cu Lyon! ”Lăncierii”, la un pas de prima lor finală după 21 de ani!

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 16:16

Din 1996, de la acel eșec cu Juventus (1-1, 2-4 la penaltyuri) în ultimul act al Ligii Campionilor, Ajax nu a mai jucat o finală europeană. După 21 de ani, echipa olandeză e foarte aproape de a reveni în elita continentului.

"Lăncierii" (21,7 ani medie de vârstă a primului "11") au învins-o neașteptat de clar pe Lyon în turul semifinalelor Europa League. 4-1!

Bertrand Traoré a deschis scorul (25), deviind cu capul centrarea lui Ziyech (primul din cele 3 assisturi). Nouă minute mai târziu, 2-0 Dolberg: șut puternic și plasat din careu la colțul lung.

Imediat după pauză (49), olandezii au mai înscris o dată, când mingea deviată a lui Younes l-a păcălit pe Lopes și a depășit linia porții.

3-0 era un scor perfect, dar Valbuena a înscris și el (66). 3-1. Și OL avea iar șanse.

Totuși, cinci minute mai târziu, Traoré a punctat iar din interiorul careului. 4-1, final. Ajax e într-o poziție excelentă.

Vezi meciul liveTEXT

AJAX - LYON 4-1 (VIDEO)
A marcat:
Traore 25, 71, Dolberg 34, Younes 49 / Valbuena 66

Echipele de start: 

Ajax: Onana - Tete, Sanchez, De Ligt, Riedewald - Klaassen, Schone, Ziyech - Traore, Dolberg, Younes
Rezerve: Boer, De Jong, Kluivert, Neres, Nouri, Van de Beek, Westermann

Lyon: Lopes - Jallet, N'Koulou, Diakhaby, Morel - Tousart, Gonalons - Cornet, Tolisso, Valbuena - Fekir
Rezerve: Gorgelin, Darder, Ferri, Ghezzal, Lacazette, Rafael, Yanga-Mbiwa

 

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Mai 2017, 21:44

Acum 15 ani eu era plecat deja de 10 ani si v-am vorbit de Capitalism !! Voi inca erati in Romania . Intre timp a sosit si Globalizarea . Eu sunt fan A.H care era european extremist si ne promitea o europa fara emigranti . Daca tot nu mai am de ales . ALLEZ MONACO ! Sper macar sa ma lase in pace demagogul cu dinamo al lui !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close