INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA EUROPA LEAGUE

VIDEO+FOTO Suporterii lui Liverpool și cei ai Sevillei s-au luat la bătaie pe stadion

Foto: Reuters +2   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 22:02

Finala Europa League dintre Liverpool și Sevilla n-a fost lipsită de incidente.

Cu 15 minute înaintea startului de meci, suporterii celor două echipe aflați pe stadionul din Basel s-au încăierat, iar câțiva dintre ei s-au ales cu capetele sparte.

Totul a plecat după ce câțiva fani ai spaniolilor și-au cumpărat bilete în zona destinată englezilor. Susținătorii celor de la Sevilla au avut un comportament care i-a enervat pe "cormorani" și de aici a pornit bătaia.

Incidentele au fost oprite în cele din urmă de forțele de ordine prezente la meci.

Sevilla s-a impus cu 3-1 și a câștigat al treilea trofeu consecutiv în EL!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  19 Mai 2016, 14:44

Draguta moderatoru, daca vroiam ca mesajul meu sa fie de neinteles, puneam eu puncte puncte. Nimic din ce scrisesem acolo nu e o insulta. Ci o opinie. Daca nu respecti dreptul celorlanti la opinie, nu ne ramine altceva de facut decit sa nu mai intram pe pagina asta web, *** sa postati aici. Huoo GSP, jos cenzura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  19 Mai 2016, 14:33

*** nu m-am legat de engleji pentru ca ii cunosc mai putin. Din experientele mele, engleji sunt civilizati. Dar vorbesc de suporteri lui Arsenal si Chelsea. Iar cei ai lui Tothenham sunt bestiali. Dupa o partida jucata de Barca la Arsenal, au stat pina dimineata cu noi intrun Pub dedicat lor, apoi ne-au dus cu masinile la aeroprt scandind in parcarea supterana, minute bune, pro barca si impotriva tunarilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

George
George  •  19 Mai 2016, 07:05

Huligani..................***................ne invata pe noi civilizatia...............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează