INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FIORENTINA - BORUSSIA M'GLADBACH

VIDEO Spectacol pirotehnic al fanilor nemţi la meciul dintre Fiorentina şi Gladbach! Un grup de suporteri timişoreni este la meci

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 23:12

Fanii nemţi prezenţi la meciul retur dintre Fiorentina şi Borussia Monchengladbach, din şaisprezecimile Europa League, s-au remarcat înainte de startul partidei cu un spectacol pirotehnic.

În sectorul fanilor germani au fost aprins mai multe torţe şi fumigene, în ciuda faptului că UEFA interzice astfel manifestaţii în tribune.

La meciul de la Florenţa este prezent şi un grup de fani ai lui ASU Poli Timişoara. Cunoscuţi pentru relaţia e prietenie pe care o au cu suporterii lui Gladbach, bănăţenii au mers în Italia pentru a-i susţine pe jucătorii lui Dieter Hecking.

Înaintea meciului cu Freiburg de la începutul acestei luni, cei de la Gladbach au pus în vânzare un set de tricouri speciale, iar banii câștigați au fost trimiși clubului bănățean din Liga 2.

Mai mult decât atât, în toamna lui 2016, germanii au vândut la jocul cu Werder Bremen tricoul verde de portar al Politehnicii pentru care au primit aproape 3.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează