INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO 3-0

O puştoaică româncă fascinată de golgeterul lui Atletico Madrid » Fetiţa care l-a emoţionat pe Falcao

Acesta este momentul cînd fetiţa (stînga) se pregăteşte să bată palma cu Falcao. În dreapta, băieţelul alarmat că prietena nu mai venea // Foto: Raed Krishan
Acesta este momentul cînd fetiţa (stînga) se pregăteşte să bată palma cu Falcao. În dreapta, băieţelul alarmat că prietena nu mai venea // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 16:27

Atacantul columbian a povestit pe Twitter episodul petrecut pe teren, înainte ca finala să înceapă. Fetiţa l-a îmbrăţişat şi nu mai voia să se despartă de el.

Să fii alături de un jucător preferat, chiar e un moment pe care nu-l uiţi o viaţă! Mai ales cînd eşti copil. O fetiţă româncă l-a topit cu gestul ei pe Radamel Falcao, MVP-ul finalei şi golgeterul Europa League.

Atacantul lui Atletico Madrid a dezvăluit aseară, pe contul său de Twitter, ce s-a întîmplat cu puţin timp înaintea marii partide cu Athletic Bilbao de la Bucureşti.

"Aţi văzut cu toţii că am ieşit pe teren alături de copii. Cînd a venit clipa ca ei să plece de pe gazon şi să se joace finala, toţi au alergat spre tunel. Dar fetiţa care a mers cu mine de mînă mi-a zis să batem palma şi apoi m-a luat în braţe. Impresionant", a povestit Falcao, completînd: "Cred că m-am emoţionat mai mult ca ea. Trebuia să înceapă meciul, fetiţa era aşteptată la margine, dar ea nu mai voia să plece. Absolut divină!".

Un băieţel, îmbrăcat ca şi ea, în echipamentul lui Athletic Bilbao, a realizat că prietena sa a rămas pe loc în faţa lui Falcao. S-a oprit şi a strigat-o. Apoi s-a întors şi a luat-o la fugă. L-a urmat şi fetiţa fermecată puţin mai tîrziu. Finala putea începe.

"Fetiţa care a mers cu mine de mînă înaintea finalei mi-a zis să batem palma şi apoi m-a luat în braţe. A fost impresionant! Cred că m-am emoţionat mai mult ca ea" (Radamel Falcao, atacant Atletico Madrid)

500 de mii de fani are Radamel Falcao pe contul său de Twitter

26 de ani are atacantul columbian al lui Atletico Madrid

12 este numărul golurilor marcate de Falcao în Europa League 2011-2012 (două în finală)

ALTE ŞTIRI:

Puştiul cu bannerul invitat la finală
Şi Marius Ciobanu a fost la finala Europa League. Puştiul de 9 ani, ajuns celebru după ce la partida cu Vaslui din Ghencea i s-a confiscat bannerul cu mesajul "Vreau şi eu ceva: Steaua campioană", a intrat pe gazon împreună cu alţi 26 de copii înainte de startul meciului. El a stat miercuri în faţa germanului Deniz Aytekin, unul dintre arbitrii de poartă. A fost invitat de Mircea Sandu, şeful FRF. (Daniel Scorpie).

Trimişi la Budapesta
Nu numai crainicul "Naţional Arena" a avut probleme cu geografia la finala Europa League. Un grup de 400 de suporteri basci a încurcat pe hartă Bucureştiul cu Budapesta, ratînd partida cu Atletico de miercuri. Fanii lui Bilbao au ajuns în capitala Ungariei, dar pînă la urmă nu au avut de regretat foarte mult, favoriţii pierzînd trofeul fără drept de apel.

"Tigrul" Falcao şi tigrii
Ieri, la o zi după ce fanii lui Atletico l-au "devorat" în piaţa zeului Neptun (VIDEO), "tigrul" Falcao a îmblînzit 2 tigri adevăraţi, unul pentru fiecare gol marcat în finala cu Bilbao. Columbianul s-a jucat cu Arthur, un exemplar siberian de 70 kg, apoi s-a pozat cu Carla, tigru bengalez de 250 kg. Locul de întîlnire: stadionul Vicente Calderon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
policefun
policefun  •  13 Mai 2012, 08:24
Postat de sorin_steaua pe 12 Mai 2012, 11:49

Acum ca sa fiu rautacios putem zice: Fetita care v-a fi o viitoare c0rva :)) Pace!

Sti tu ceva ce noi nu stim? De multe ori cand scriem ceva si incercam sa fim inteligenti cadem in penibil, apoi ne umplem de penibil si in final obtinem blam-ul tuturor. Maestre abtinete ca nu sclipeste nimic la tine, nici inteligenta si in nici un caz nu ai nici sarm. Ramai un indivit din fotbalul nostru murdar, abject dominat de fiinte la fel de semidocte ca si tine. Rusine si asta este prea putin pentru ce-ai scris.

saxon
saxon  •  12 Mai 2012, 15:45

Bravo Sorineeee! Imi place ce scrii si mai ales cum scrii. Stie MM ce zice cand afirma ca limba romana e periculoasa pentru unii, dar, saracul batea apropou la rapidisti si nu se gandea deloc ce teapa isi ia cu stelistii lui:))) Ce pot sa zic, tu nu esti rautacios deloc. Esti doar pr:0st cu spume ca sa zic asa. Si evident taran, vorba lui Ratzy. Dar nu ma mira nimic. Stii ce m-ar face sa cad pe spate? Un stelist care sa te faca pr:0st aici. Pentru ca lasand fotbalul si rivalitatile la o parte, tu chiar esti ha:ndicapat omule. Fetita aia e doar un copil impresionat de ceva ce n-are nici o legatura cu jegul in care se zbate fotbalul romanesc si suporterii lui. Pace fra:iere!

ratzy
ratzy  •  12 Mai 2012, 13:59
Postat de sorin_steaua pe 12 Mai 2012, 11:49

Acum ca sa fiu rautacios putem zice: Fetita care v-a fi o viitoare c0rva :)) Pace!

esti tzaran... ce sa mai... defapt si tzaranii respecta mai mult pe altii decat tine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează