INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - INTER 0-2

Răspunsul la întrebarea de pe buzele tuturor: de ce nu a avut Inter sponsor pe tricouri la 2-0 cu AC Milan?

Inter, fără sponsor pe tricouri cu AC Milan // foto: Guliver/gettyimages +25   FOTO
Inter, fără sponsor pe tricouri cu AC Milan // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 13:36 / Actualizat joi, 11 mai 2023 14:26

Foarte mulți microbiști s-au întrebat de ce Inter Milano nu a avut sponsor principal pe tricouri la meciul de Champions League de miercuri seara, câștigat fără emoții, 2-0, cu rivala AC Milan.

Elevii lui Simone Inzaghi au purtat echipamentul standard, cu șorturi albe și tricouri în dungi negre și albastre. Ce a surprins a fost faptul că pe partea frontală a tricourilor nu a apărut niciun sponsor, o imagine extrem de rară, mai ales la acest nivel.

Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, puși la punct de o vedetă pentru comentariul de la Real Madrid - Manchester City: „La meciuri se uită și minori. Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”
REACȚIE
Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, puși la punct de o vedetă pentru comentariul de la Real Madrid - Manchester City: „La meciuri se uită și minori. Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”

Motivul pentru care Inter nu avut sponsor pe tricouri la 2-0 cu AC Milan

Absența sponsorului de pe tricouri a reprezentat o formă de „protest” a nerazzurrilor, pentru că firma cu care aceștia au bătut palma în septembrie 2021, DigitalBits, nu a făcut plățile agreate conform contractului.

Compania blockchain semnase contracte în valoare de 85 de milioane de euro pe sezon atât cu Inter, cât și cu AS Roma, dar nu a făcut nicio plată în această stagiune. Din acest motiv, Inter a „dat-o jos” de pe tricouri. La fel a procedat de curând și AS Roma.

Compania respectivă trebuia să achite o tranșă de bani până la 31 martie, dar nu și-a respectat obligația. Acum, atât Inter cât și AS Roma sunt în căutarea unui nou sponsor principal pentru sezonul următor. 

Returul Inter - AC Milan se va disputa marți, 16 mai, la ora 22:00. Inter este mare favorită la calificarea în finală după rezultatul din prima manșă.

Tot despre AC Milan - Inter: 

Fostul „diavol” Florin Răducioiu, după înfrângerea clară a lui Milan: „N-ai cum să câștigi cu el, e prea puțin!”

Creativitate fără margini după Milan - Inter » Cele mai tari glume la adresa „diavolilor”: „Nu poți pierde finala din Istanbul dacă nu te califici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tavi.matei
tavi.matei  •  11 Mai 2023, 18:15

da. fix la asta ne gandim nu daca a fost sau nu fault in atac la 1-0

unurtr
unurtr  •  11 Mai 2023, 16:40

Cam ăsta este adevărul despre cryptomonede, blockchain, AI și toate prostiile: sunt doar țepe date la cei nu foarte inteligenți. Oricum, toată această bulă începe să se spargă și să dea faliment una după alta.

rumunek
rumunek  •  11 Mai 2023, 15:50

Întrebarea asta era “pe buzele tuturor” acum 2 săptămâni jumate. Între timp au avut loc 2 etape, inclusiv un meci între cele 2 echipe, Roma a obținut dreptul de a juca și vinde tricouri cu inscripția SPQR. Acum poate Djokovic sau vreun alt VIP venit la meciul ăsta, cam cum vin și pe la noi, e posibil să nu fi știut, dar nici nu cred că a interacționat cu ei autorul. Și serios, nu era nevoie să fi vreun fan înfocat sau să urmărești știrile din Italia, au spus comentatorii români la meciurile de Serie A.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează