INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMILE DE FINALĂ

Ancelotti a stabilit obiectivul: "Cîştigarea Ligii Campionilor şi locul 4 în PL"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 13:31

Antrenorul italian al lui Chelsea este la un pas să fie demis, după un sezon dezastruos al "albaştrilor". Echipa londoneză e pe locul 5 în clasamentul Premier League, în cel mai slab sezon din era lui Roman Abramovic.

Chelsea joacă în această seară la Copenhaga, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar tehnicianul Carlo Ancelotti e extrem de încrezător: "Sezonul nu s-a încheiat pentru noi". Tehnicianul italian a fost extrem de acid în faţa presei cînd a fost întrebat de posibila sa demitere şi a anunţat că postul său va fi salvat dacă aduce Liga Campionilor în vitrina de pe Stamford Bridge

"Chelsea nu a murit. Acesta ar putea fi cel mai bun sezon pentru echipă, la fel de bine cum ar putea fi cel mai prost. Ideea este că nu îmi place să fiu judecat pentru performanţele echipei pînă la finalul campionatului. Am mai fost în astfel de situaţii şi de fiecare dată am ieşit cu bine. La fel a fost şi la AC Milan, în 2007. Întrebaţi-i pe italieni ce s-a întîmplat atunci, dacă nu ştiţi", a spus italianul, referindu-se la cîştigarea Ligii Campionilor, în finala cu Liverpool.

Obiectiv: Liga Campionilor şi locul 4 în Premier League
Meciul de la Copenhaga nu-l sperie pe tehnicianul italian, care a anunţat că obiectivul lui Chelsea în acest sezon este cîştigarea Champions League, cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. În campionat însă, Ancelotti se mulţumeşte cu o poziţie care să-i asigure lui Chelsea o nouă prezenţă în grupele Ligii Campionilor, adică cel puţin locul patru.

"Este dificil să rămîi tot timpul în top dar jucătorii mei au arătat că sînt serioşi şi nu am de ce să mă plîng.  În fiecare an ar trebui să avem ca obiectiv principal cîştigarea Ligii Campionilor, dar anul acesta e şi mai important să ridicăm acest trofeu din moment ce am ratat în celelalte competiţii. Obiectivul nostru este să cîştigăm Champions League şi să terminăm pe unul din primele patru locuri în campionat", a mai spus Ancelotti

62.37% este procentul victoriilor lui Chelsea cu Ancelotti pe bancă

CITEŞTE MAI MULTE ŞTIRI DIN LIGA CAMPIONILOR PE SECŢIUNE!

Playtech: Se schimbă banii din septembrie 2021. Ce se întâmplă cu bancnota de 200 de lei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează