INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // Două pericole pentru campioana României » Puștiul-golgeter și omul care a depășit o depresie cruntă!

Leigh Griffiths FOTO: Guliver/GettyImages
Leigh Griffiths FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 13:40

CFR Cluj și Celtic Glasgow se vor înfrunta în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Scoțienii au o trupă tare, dar campioana României trebuie să-și ia măsuri de siguranță în special împotriva a doi jucători.

  • Turul dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow se joacă pe 7 august, în Gruia, iar returul pe 13 august;
  • Dacă CFR elimină Celtic, mai trebuie să treacă de o adversară, în play-off-ul de calificare pentru grupele Liga Campionilor.

Primul e Odsonne Édouard, vârf, 21 de ani, francez născut în Guyana. Adus ca înlocuitor al lui Moussa Dembélé (plecat la Lyon), tânărul pentru care i s-au plătit lui PSG 10,3 milioane s-a adaptat rapid la Glasgow. Și are 34 de goluri în 81 de meciuri la alb-verzi.

Al doilea pericol e Leigh Griffiths, care poate juca aproape orice post în faza de atac a scoțienilor. În vârstă de 28 de ani, acesta a trecut printr-o depresie cruntă. Și a marcat la 5-0 cu Nõmme Kalju primul său gol după opt luni.

„Am plâns și nu mint. Ştiu că familia, copiii şi prietenii ce au văzut meciul, pe stadion ori la televizor, au fost şi ei emoţionaţi. Acum am ieșit dintr-un lung tunel. A trebuit să mă redresez şi să evit să mai fac lucruri stupide. Neil Lennon mi-a spus să uit tot trecutul şi că pot fi un jucător de top”, a declarat Griffiths, care a început în formă noul sezon. A luat viața și cariera de la capăt. 

Vezi și:

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Lucian Goian are încredere în echipa lui Dan Petrescu: „CFR-ul stă mai bine tactic decât Celtic” + Pe cine a remarcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  31 Iulie 2019, 15:06

Odsonne Édouard este un fotbalist de perspectiva dar Leigh Griffiths nu este un adevarat pericol din moment ce abia a marcat 1 gol dupa 8 luni cu o echipa slaba...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează