INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BANJA LUKA - CFR CLUJ 2-1

Cornel Dinu nu s-a putut abține, după calificarea la limită a CFR-ului: „De ce nu mă lași în pace?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 07:27 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 11:31

CFR Cluj s-a calificat cu greu în turul II al preliminariilor UEFA Champios League. A eliminat-o în prelungiri pe Borac Banja Luka, campioana Bosniei, scor 4-3 la general.

La finalul partidei, Cornel Dinu a comentat prestația avută de CFR Cluj, criticând dur clubul și conducerea acestuia. Declarația „Procurorului” vine la două zile după ce s-a luat de antrenorul clujenilor, Marius Șumudică.

Cornel Dinu: „A fost normal chinul cu calificarea CFR-ului”

„De ce nu mă laşi mă în pace? (n. r. către moderatorul emisiunii, Silviu Samuilă) Îţi spun cu toată sinceritatea, citeam o carte şi mai trăgeam cu ochiul la televizor, dar nu m-a interesat de CFR. Eu ţin cu U Cluj. 

Da, a fost normal chinul cu calificarea, pentru că acolo e o adunătură de specialiști, pe care nu îmi permit sa îi numesc, de care nu sunt convins. Când răul domină şi îşi face loc în casă,.. Nu cred că se putea ajunge la o demitere, dar la cine conduce echipa...”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Sunt antrenorul acestei echipe de o lună, în care am jucat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Și sunt antrenor de 17 ani. Am făcut un calcul. Cu Banja Luka acasă, în Supercupă și acum am avut peste 30 de situații de a marca. Ceea ce înseamnă că echipa joacă.  Eu îi duc până acolo pe jucători, iar acolo trebuie să fim mai concentrați. 

Am marcat un gol superb de la distanță, dar nu am înscris de la 2-3 metri. Cred că s-a calificat echipa mai bună, am jucat un fotbal bun. Trebuia să închidem calificarea din manșa tur, când am avut o sumedenie de ocazii. Și acum, mi-a spus secundul că am avut nouă ocazii mari și două bare. Ăsta e fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut 
– Marius Șumudică

VIDEO Începe Liga 1! Totul despre CFR Cluj - FCU Craiova

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Concluzii dure după eșecul de la Banja Luka: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

Borac Banja Luka acuză după eliminarea din Ligă! Faza la care au luat foc, cu câteva secunde înaintea golului decisiv

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciollo
ciollo  •  14 Iulie 2021, 16:04
Postat de celestyus pe 14 Iulie 2021, 13:47

Si oamenii inteligenti ar fi prosti daca n-ar fi "favorizati" de intelect, nu ?

Iar comentariul acesta se vrea a fi o dovada a faptului ca tu esti "favorizat", nu? Ia\te ilustrule de manuta cu procurorul sovin,

celestyus
celestyus  •  14 Iulie 2021, 13:47
Postat de knxdan pe 14 Iulie 2021, 12:43

si echipele de top din Europa ar avea astfel de probleme in tururile preliminare, dar ele sunt favorizate de coeficient. Felicitari CFR!

Si oamenii inteligenti ar fi prosti daca n-ar fi "favorizati" de intelect, nu ?

knxdan
knxdan  •  14 Iulie 2021, 12:43

si echipele de top din Europa ar avea astfel de probleme in tururile preliminare, dar ele sunt favorizate de coeficient. Felicitari CFR!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează