INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Eric Lincar: "Vom avea probleme pentru că nu avem cu cine ataca!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2008 00:00

Fostul mijlocaş al echipei din Ghencea, Eric Lincar, a prefaţat întîlnirea cu Fiorentina şi spune că italienii au prima şansă în partida din această seară.

 

"Dacă erau toţi jucătorii valizi, aveam mai multe şanse. În condiţiile date, Fiorentina are o opţiune în plus. Adrian Mutu este unul dintre jucătorii determinanţi ai echipei, va fi greu să îl ţină cineva, mai ales că Ogăraru lipseşte.

Jucăm contra unei echipe italiene, îi avantajează şi egalul, deci noi avem nevoie de gol. Aici apar problemele pentru că nu prea avem cu cine! Nu ştiu dacă cei de la Steaua sînt în stare în acest moment să controleze un adversar ca Fiorentina. În afara meciului cu Bayern, cînd am fost cu adevărat periculoşi, în rest ne-am creat cu greu ocazii. Cred că italienii pot să meargă chiar pînă în finala Cupei UEFA dacă termină pe locul 3 în grupă" a spus Linkar pentru gsp.ro.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (2)
 •  10 Decembrie 2008, 16:57

mare jucator si Lincar asta!!! pacat de el...isi da si el cu parerea, maine il face nevasta antrenor pe la noi prin liga lu'Mitica

 •  10 Decembrie 2008, 16:13

vand 5 bilete la Steaua - Fiorentina, la tribuna 0, Sectorul A, super pret 100 RON !!! pretul initial a fost de 315 RON. Pentru informatii [email protected]

Vezi toate comentariile (2)
Comentează