INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  EXCLUSIV GAZETA

EXCLUSIV Ce se află în spatele delegării lui Hațegan la Juventus - Manchester United! Detalii din culise și deciziile de urgență luate de UEFA

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 16:34

Gazeta Sporturilor a anunțat în această dimineață, în exclusivitate, că Ovidiu Hațegan urmează să conducă miercuri seară la Torino unul dintre cele mai tari meciuri din Champions League. (DETALII AICI)

Arbitrul din Arad a fost delegat de UEFA la partida dintre Juventus și Manchester United, acolo unde va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce arbitru de rezervă a fost delegat Radu Ghinguleac.

Doar că Hațegan nu trebuia să conducă niciun meci în această rundă de Champions League, după ce etapa trecută primise de la UEFA duelul dintre Barcelona și Inter Milano, chiar dacă a avut o prestație excelentă! (DETALII AICI)

Sursele Gazetei din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor au dezvăluit că UEFA a intrat în panică în momentul în care "centralul" francez, Clement Turpin, s-a accidentat și a devenit indisponibil pentru acest joc! Francezul i-a sunat pe oficialii UEFA și a anunțat indisponibilitatea, iar atunci șefii de la Nyon au decis să-l caute pe Hațegan pentru a-i da pe mână duelul de miercuri seară!

Centralul român de 38 de ani era la Arad, acasă, alături de familie, după ce abia revenise în România. Participase la un curs UEFA în Las Rozas de Madrid (Spania), acolo unde au fost prezenți toți arbitrii din categoria Elite.

Interesant că Turpin, cel care s-a accidentat acum, este cel care i-a luat locul lui Hațegan în lotul pentru Campionatul Mondial din Rusia. UEFA avea de ales între cei doi, dar l-au ales pe francez după gafa românului din barajul Elveția-Irlanda de Nord.

Meciul de miercuri seară dintre Juventus și Manchester United este al doilea derby de foc pe care Hațegan îl conduce în acest sezon de Champions League, după ce a fost la centru în Barcelona - Inter 2-0. Românul a mai arbitrat și ȚSKA Moscova - Real Madrid 1-0.

Observator de arbitri la meciul lui Hațegan a fost delegat de UEFA danezul Jørn West Larsen.

  • Juventus - Manchester United se joacă de la ora 22:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  06 Noiembrie 2018, 10:16

Ma bucur pentru Clement Turpin. Adica , pardon, sunt intristat de boala lui...

torinezul
torinezul  •  05 Noiembrie 2018, 18:34
Postat de laurentyu1964 pe 05 Noiembrie 2018, 17:31

slab nu este ,dar arbitreaza pentru Kolozsvári Vasutas Sport Club

Asta e culmea, un suporter stelist acuza arbitrajul. Toata viata voastra nu aveti dreptul sa acuzati .Perioada 1978-2000 (pe care am vizionata la tv sau am fost pe stadioane) ati furat cat pentru 10 vieti . Dar probabil esti prea tanar, asa ai o scuza.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Noiembrie 2018, 18:30

Problema lui Hațegan a început să fie când arbitrează ...acasă și mai ales la anumite echipe !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează