INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERSAR

Fenomenul de pe banca celor de la Dila Gori, posibilul adversar al Stelei din turul 3 » Are doar 25 de ani și a uimit Europa!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 16:05

Antrenorul celor de la Dila Gori, Ucha Sosiashvili, a uimit toată Europa cu performanțele sale. Acesta are doar 25 de ani și a reușit să cîștige campionatul în fața lui Dinamo Tbilisi.

A fost primul său sezon pe banca celor de la Dila Gori și a atras atenția celor de la UEFA, fiind unul dintre cei mai tineri antrenori care a cîștigat o competiție de o asemenea importanță.

Ucha Sosiashvili se înscrie pe o listă celebră cu Lippo Hertzka, care a cîștigat titlul cu Real Madrid în sezonul 1931-1932, pe cînd nu avea nici 28 de ani și a terminat campionatul neînvins. 

Steaua s-ar putea întîlni cu Dila Gori în turul 3 din UEFA Champions League. Campioana s-a impus în tur cu Trencin, scor 2-0, în timp ce georgienii au pierdut la Belgrad cu Partizan, scor 1-0. 

34 de ani 
are Mirel Rădoi, care este și el la prima experiență ca antrenor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
ovic
ovic  •  18 Iulie 2015, 10:57
Postat de Patraulea Trandafir pe 17 Iulie 2015, 21:58

*** de-aia nu pricepi nimic ... De la voi , loazelor , nici nu aveam pretenții să pricepeți , mă adresam purtătorilor de creier , nicidecum fecesebiștilor ...

"purtatorii de creier" nu reusesc sa priceapa ca "loazele" sunt campioni, iar ei isi vor sustine echipa cand joaca la matineu ... bine, inca nu joaca, liga A DOUA incepe mai la toamna. apropo Trandafire, retrogradatii tai s-au inscris? ca acum se termina perioada de inscrieri in liga lor, a ratatilor (n-am gasit alta rima)

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Iulie 2015, 10:27

Așa or fi toți fecerebiștii, ca Patraulea? Ia căutați la ”patraulea - 123urban - Dicţionar Urban”... :-)

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  17 Iulie 2015, 21:58
Postat de shab pe 17 Iulie 2015, 21:51

Tac-tu?

*** de-aia nu pricepi nimic ... De la voi , loazelor , nici nu aveam pretenții să pricepeți , mă adresam purtătorilor de creier , nicidecum fecesebiștilor ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează