INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID

FOTO Final încins de repriză în Juventus - Real Madrid! Au cerut două penalty-uri în câteva minute

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 22:42

Minutul 45 a oferit prima fază controversată a partidei tur dintre Juventus și Real Madrid. La scorul de 1-0 în favoarea spaniolilor, fotbaliștii gazdelor au cerut penalty.

Casemiro a fost lovit în mână de o minge deviată în careu de Chiellini, însă turcul Cuneyt Cakır a făcut semn ca jocul să continue. Reluările au arătat însă că mingea atinge brațul ușor depărtat de corp al brazilianului. 

chiellini

Peste doar câteva momente Dybala a căzut în careu, cerând și el lovitură de la 11 metri. Din nou centralul a făcut semn că nu a fost nimic. Decizie corectă! Dybala a simult și a fost avertizat cu cartonaș galben. 

dybala

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (3)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  04 Aprilie 2018, 12:24

Slavă Domnului că prin ceea ce a jucat aseară Cristiano Ronaldo a calificat practic Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor și a eliminat totodată echipa italiană Juventus Torino,una dintre cele mai avantajate echipe pe plan intern ș iinternațional de către arbitrii.Dacă și Barcelona va elimina pe Roma,atunci ediția actuală a Ligii Campionilor fără echipe italiene va fi una foarte reușită.M-am săturat să-i văd pe simulanții ăștia italieni cerșind penaltyuri în 99% din cazuri în careul de 16 metri.

nicknik
nicknik  •  04 Aprilie 2018, 09:58

Poate ieri seara la aceasta faza sa uitat si Hategan...

ffdp
ffdp  •  03 Aprilie 2018, 23:07

ce golllllllllllllllll ronaldo ............... pele in drumul spre victorie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează