INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - OŢELUL, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gabi Paraschiv motivat de drama lui Neşu înainte de meciul cu Basel: "Jucăm cu gîndul la Neşu"

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 20:44

Atacantul Oţelului, Gabriel Paraschiv, e gata de o victorie istorică pe terenul celor de la Basel şi spune că Mihai Neşu reprezintă o motivaţie în plus pentru el şi colegii săi


- Gabi, cum te simţi înaintea meciului cu Basel?
- Sînt nerăbdător! De-abia aştept să iau contact cu cea mai frumoasă competiţie din lume... ba nu, din univers! Îmi amintesc că pînă acum petreceam zilele de marţi şi miercuri în fotoliu, relaxat, şi aşteptam să înceapă meciurile. Acum sînt părtaş la acest fenomen şi sînt foarte motivat să facem performanţă. Mă bucur că sînt apt şi că pot să fiu alături de colegii mei.

- Mergi cu gînduri mari în Elveţia?
- Nu doar eu, ci şi colegii vrem victoria! Nu sînt gînduri mari, sînt gînduri normale. În fotbal, ca în orice sport, trebuie să lupţi pentru victorie. Nu contează adversarul şi nici competiţia. Noi trebuie să avem un singur lucru în cap: să învingem! Vrem să demonstrăm că sîntem o echipă bună, care merită să fie aici.

"Cunoaştem totul despre ei"

- Ce ştiţi despre adversarii voştri?
- Ştiam dinainte despre Basel că e o echipă familiarizată cu Champions League. De asemenea, ştim că au mulţi oameni la naţională. Domnul Munteanu i-a descifrat tactic, deci ştim aproape totul despre adversari. Din păcate, fotbalul nu este o ştiinţă exactă...

- Voi aţi pierdut cu 4-0 în ultima partidă, ei au învins cu acelaşi scor...
- Aici e frumuseţea fotbalului. Dacă nu îţi iese ceva, în fix următorul meci poţi şterge totul cu buretele printr-un rezultat mare şi cred că sîntem capabili să facem asta. S-ar putea spune că au un ascendent moral, însă nu cred că are vreo legătură trecutul. Trebuie să trăim prezentul şi să facem ce ne stă în putinţă să ne fie bine!

- Cum rămîne cu precizia lor elveţiană? Aveţi soluţia?
- Ca să glumim puţin: ei sînt renumiţi pentru ceasurile lor elveţiene, dar pe spate scrie mereu stainless steel (oţel inoxidabil). Se pare că am ajuns şi în domeniul lor, deci avem şi noi armele noastre :)

"Îi vom dedica victoria lui Mihăiţă"

- Ce le transmiteţi românilor?
- Să se uite la meci şi să fie alături de noi! Nu îi vom dezamăgi. Să aibă încredere că vom face tot ce putem să îi bucurăm. Sîntem extraordinar de motivaţi!

- Ce vă motivează aşa de tare?
- Am citit zilele acestea un interviu cu Mihăiţă Neşu la voi, în Gazeta Sporturilor. A fost un interviu emoţionant, cum puţine au fost pînă acum şi din care nu ai cum să nu tragi foloase. Parcă uitasem cît de norocos sînt că pot să fac ce îmi place şi pe deasupra mai primesc şi bani! El a spus că dramele lui le raportează la dramele altora. Noi ne imaginăm drame, el chiar trăieşte una adevărată. Cînd vezi toate nimicurile şi prostiile care sînt peste tot: la tv, în presă şi după te gîndeşti la Mihăiţă, nu poate să te încerce decît un sentiment de scîrbă pentru ce se întîmplă. Ne-am dori să avem măcar un strop din tăria lui! Dumnezeu îl va face bine pentru că este un luptător. Pe noi asta ne motivează, ar fi frumos să îi putem alina din suferinţă printr-o victorie pe care sperăm să i-o putem dedica. Vom juca avînd gîndul la el!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rhadoo17
rhadoo17  •  14 Septembrie 2011, 11:32
Postat de viola_nightmare pe 14 Septembrie 2011, 10:10

FORZA BASEL!!!!!!

Sunt rapidist, sunt banatean dar nu pot sa nu remarc - ce c.r.e.t.i.n esti ma!

viola_nightmare
viola_nightmare  •  14 Septembrie 2011, 10:10

FORZA BASEL!!!!!!

sternocleidomastoidian
sternocleidomastoidian  •  14 Septembrie 2011, 09:19
Postat de puscarie_pe_viata pe 14 Septembrie 2011, 01:26

Poti sa joci si cu gandul la ''pasarica'', tot veti lua bataie

Vezi ca liga a 2-a e putin mai la dreapta,aici e vorba de fotbal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează