INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - REAL MADRID, AZI, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Gafă înaintea șocului Dortmund-Real: "S-a accidentat? Au existat vindecări miraculoase în fotbal..."

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 13:13

Nu și-a făcut temele? Thomas Tuchel a fost luat prin surprindere la conferința de presă dinaintea meciului cu Real. Întrebat de accidentarea lui Casemiro, nemțul a oferit un răspuns ironic, înainte de a fi informat că este absența fotbalistului este o certitudine.

" Casemiro s-a accidentat? Vom vedea dacă va juca, au existat vindecări miraculoase în fotbal...", a spus tehnicianul neamț la conferința de presă susținută înaintea meciului.

Tuchel a fost însă informat imediat de faptul că mijlocașul lui Real este accidentat și nu există nicio posibilitate ca el să joace în partida cu Dortmund și a rectificat: "Casemiro este o mare pierdere pentru Madrid."

Brazilianul Casemiro s-a accidentat în partida Espanyol - Real Madrid, scor 0-2 și va absenta o bună perioadă de timp. Mijlocașul de 24 de ani a suferit o fractură de peroneu și va lipsi aproximativ două luni de pe gazon. 

Borussia Dortmund și Real Madrid joacă în această seară pe Signal Iduna Park, în grupele Ligii Campionilor, de la ora 21:45. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV și Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează