LIGA CAMPIONILOR  ·  BAYERN - MAN. CITY, 21:45, DIGI 1, DOLCE 1

Genunchi de porţelan » Tendonul patelar! După Arjen Robben şi Bastian Schweinsteiger, l-a ajuns şi pe Franck Ribery

Articol de — Miercuri, 17 Septembrie 2014, 00:00

Francezul abia revenise în echipă, sîmbătă, cu Stuttgart. Acum are din nou dureri şi ar putea rata duelul cu campioana Angliei


Pe bavarezi au început să-i lase genunchii. Franck Ribery e deja al treilea caz, după Schweinsteiger şi Robben. Ca şi colegii săi, francezul acuză dureri la tendonul patelar stîng, acel fascicul de ţesut care face legătura între partea inferioară a rotulei şi partea superioară a tibiei. Iar potrivit tabloidului Bild riscă să vadă şi el din tribună "şocul" cu Man. City, de diseară.

Ribery tocmai revenise în echipă, sîmbătă, la 2-0 cu Stuttgartul lui Alex Maxim. Marcase un gol şi arătase o formă excelentă. Luni însă, bomba! După antrenamentul de după-amiază a dat buzna în cabinetul lui Muller-Wohlfahrt: "Doctore, iar am probleme". Durerile pot fi ţinute în frîu cu infiltraţii. Pînă la un punct. O dată depăşită acea limită, nu mai ajută decît odihna şi bunul Dumnezeu. Franck, se pare, e undeva pe-acolo.


23 de minute, din 450 posibile, a jucat Ribery în acest sezon pentru Bayern

"Schweini", cel mai grav
Bastian Schweinsteiger se află în cea mai dificilă situaţie. Sezonul trecut a jucat cu dureri, iar la CM 2014 a forţat atît de tare încît a clacat şi va pierde probabil prima jumătate a stagiunii în curs. Robben, la rîndu-i, n-a evoluat decît în prima etapă. După care a trecut şi el "la odihnă". Nimeni nu ştie exact cînd va reveni.

"Electric" City
Man. City şi-a prezentat noul echipament de deplasare chiar înainte de a pleca la Munchen. Creat din sticle de plastic reciclabil, de culoare violet, cu tonuri de verde lime, acesta vrea să le reamintească fanilor de tricourile anilor '90. Interesant, la lumina reflectoarelor, în alergare, jucătorii strălucesc ca şi cum ar fi alimentaţi de baterii. "E un echipament electric!", a exclamat mijlocaşul David Silva.Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:30 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Frankfurt

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:30 Fotbal, Reluare

Meciuri Clasice Bundesliga

Digi 2
Program TV complet

Liga 1