INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DELEGARE

Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid!

Istvan Kovacs // foto: Imago Images
Istvan Kovacs // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 10:48 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 14:38

Istvan Kovacs (37 de ani) este în fața celui mai important meci din cariera sa. Arbitrul din Carei va conduce duelul dintre Manchester City și Real Madrid de marți, manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League.

Istvan Kovacs, arbitrul care a condus derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB de duminica trecută, scor 0-1, a fost delegat de UEFA la partida tur dintre Manchester City și Real Madrid, care va avea loc marți, 26 aprilie, la ora 22:00.

Contre în circuitul WTA după declarațiile lui Rublev despre excluderea rușilor de la Wimbledon: „Am fost oarbă. Regret asta atât de mult”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Contre în circuitul WTA după declarațiile lui Rublev despre excluderea rușilor de la Wimbledon: „Am fost oarbă. Regret asta atât de mult”

Istvan Kovacs arbitrează Manchester City - Real Madrid

Este cea mai importantă delegare din cariera lui Kovacs, care va conduce în premieră un meci dintr-o fază atât de avansată a unei competiții europene.

Kovacs va fi ajutat de „asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, scrie frf.ro. Arbitru de rezervă va fi portughezul Artur Dias, iar în camera VAR se vor afla nemții Marco Fritz și Bastian Dankert.

Istvan Kovacs, din nou „central” într-un meci al lui Manchester City

Va fi al 5-lea meci al sezonului pentru Kovacs în Champions League. Arbitrul român a fost la centru și la următoarele partide:

  1. Șahtior - Inter 0-0 (28 septembrie 2021, faza grupelor) 
  2. Club Brugge - Manchester City 1-5 (19 octombrie 2021, faza grupelor) 
  3. Sevilla - Lille 1-2 (2 noiembrie 2021, faza grupelor) 
  4. Manchester City - Atletico Madrid 1-0 (5 aprilie 2022, sferturi de finală)

Așadar, va fi a treia oară în acest sezon când Istvan Kovacs o va „fluiera” pe Manchester City.

Istvan Kovacs vine după derby-ul CFR Cluj - FCSB

Săptămâna trecută, Istvan Kovacs a fost „bombardat” cu critici dinspre CFR Cluj, ca urmare a arbitrajului din meciul cu FCSB, scor 0-1.

Arbitrul l-a eliminat pe Mateo Susic în minutul 43 al meciului din Gruia, considerând că intrarea fundașului de la CFR Cluj asupra lui Darius Olaru a meritat direct cartonașul roșu.

Decizia lui Kovacs, aprobată de oamenii de fotbal din România, inclusiv de foștii arbitrii Ion Crăciunescu, Adrian Porumboiu și Constantin Zotta, nu le-a picat bine celor de la CFR Cluj.

Atât antrenorul Dan Petrescu, cât și președintele Cristian Balaj l-au criticat pe Kovacs pentru maniera de arbitraj. Gazeta Sporturilor i-a acordat nota 8 „centralului” din Carei pentru felul în care a condus meciul dintre CFR Cluj și FCSB.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

N-a scăpat de furia fanilor nici la câștigarea titlului » Neymar, fluierat din nou de suporterii lui PSG + reacția brazilianului

Cosmin Olăroiu, eliminat din Liga Campionilor Asiei după un gol încasat din penalty în minutul 90+6

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
albalbastru72
albalbastru72  •  25 Aprilie 2022, 04:48

Pacat,consider mai degraba un esec aceasta semifinala.El e un arbitru care merita sa arbitreze finala,dar e roman,deci nu are dreptul sa fie cel mai bun.Insa pentru noi este numarul 1 european detasat.

983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Aprilie 2022, 19:08
Postat de Florean Andrei pe 24 Aprilie 2022, 18:27

După arbitrajul excelent de la Cluj e nornal ca Istvan să fie la centru într-o semifinală europeană. Și e cea mai tare semifinală din 12 meciuri semifinale tur- retur. Cfr are un antrenor penibil care contestă evidențele !

Esti un penibil.

borat.
borat.  •  24 Aprilie 2022, 19:02
Postat de cainii_mei pe 24 Aprilie 2022, 16:11

Jucați și voi din prima repriza cu un jucător în minus sa vedeți cum e. Intr-un meci 11 la 11 raportul de forțe poate fi în favoarea lui Dinamo.

La 3-0 în Stefan cel Mare, nu a fost 11 vs 11?

Vezi toate comentariile (86)
Comentează
Close