INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - PSG 0-2

MANCHESTER UNITED - PSG 0-2 // VIDEO Reacția lui Solskjaer după prima înfrângere la Manchester United: „A fost primul examen greu și l-am picat”

Ole Gunnar Solskjaer // FOTO: Reuters
Ole Gunnar Solskjaer // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 11:41

Manchester United a pierdut turul optimilor Champions League, 0-2 cu PSG, pe teren propriu, dar antrenorul Ole Gunnar Solskjaer nu renunță la ideea calificării. Managerul „diavolilor” admite totuși: „Am picat primul nostru examen adevărat cu un adversar de calitate”.

Pentru prima oară, Manchester United pierde acasă în 15 meciuri jucate în cupele europene în fața echipelor franceze. Și tot în premieră, Manchester e învinsă la două goluri diferență pe Old Trafford în competițiile continentale. 

La întâiul eșec ca manager al „diavolilor”, care avea 10 victorii și un egal, Ole Gunnar Solskjær nu e speriat: „Munții sunt făcuți pentru a fi depășiți. Calificarea nu e încheiată. Am dat un prim examen cu un adversar de calitate și l-am picat. Am luat gol la acea fază fixă și ceva s-a rupt atunci. Vom merge la Paris pentru a încerca să întoarcem acest rezultat”.

Norvegianul era supărat de accidentările lui Lingard și Martial, ambii schimbați la pauză: „Înlocuirile forțate ne-au dat planurile peste cap. Sper că nu e nimic grav”. La retur, nu-l va avea sigur pe Pogba, suspendat după eliminarea din final.

Vezi și:

VIDEO Mbappe este de neoprit: la doar 20 de ani l-a egalat pe Zidane!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  13 Februarie 2019, 15:00

Foarte corect norvegianul!Diferenta de clasa,de organizare,de tot!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează