INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - TOTTENHAM, AZI, ORA 21:45, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Nominalizat pe lista pentru Balonul de Aur, un star al lui Real Madrid "refuză" trofeul: "Nu merit să câștig eu"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 09:00

Isco se află pe lista celor 30 de jucători care se vor lupta în acest an pentru Balonul de Aur, însă jucătorul lui Real Madrid spune că un alt coleg din echipa lui Zidane poate câștiga mult râvnitul trofeu.

"Nu mă gândesc la Balonul de Aur pentru că e un trofeu foarte greu de câștigat, vreau să trăiesc prezentul. Nu se știe niciodată ce se va întâmpla. Cristiano trebuie să câștige Balonul de Aur. Să nu uităm că pe listă sunt și jucători precum Sergio Ramos și Luka Modrici", a declarat Isco în cadrul unei conferințe de presă.

Real Madrid are 7 jucători pe lista de 30 de nominalizați la Balonul de Aur: Luka Modrici, Marcelo, Sergio Ramos, Toni Kroos, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo și Isco.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a vorbit și despre meciul din această seară, din grupele Ligii Campionilor, cu Tottenham, de la ora 21:45: "Liga Campionilor este foarte importantă pentru Madrid. Vom întâlni un adversar dur, care joacă foarte bine. În viața unei echipe sunt momente bune și rele, dar noi trebuie să găsim un echilibru".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  18 Octombrie 2017, 08:50

Draga Messi, da dovada de realism si urmeaza-i exemplul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează