INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - SEVILLA 1-2

Panduru l-ar da cât mai repede afară pe Mourinho și i-a găsit deja înlocuitor: "Căutați-l cât mai repede dacă vreți rezultate"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 09:30

Basarab Panduru spune că Manchester United ar trebui să-l demită pe Jose Mourinho, după eliminarea din Liga Campionilor în fața celor de la Sevilla, iar în locul său e propus Luis Enrique, fostul tehnician al Barcelonei.

" Sevilla a fost echipa mai bună. Mourinho, practic, în trei reprize nu face absolut nimic, nu joacă absolut nimic. După care, spre suprinderrea mea, îl ceartă pe arbitrul de rezervă care arată prelungirile şi îi reproşează că nu a dat cinci minute în loc de patru minute. Ăla nu-i spune, săracul, de ce nu a jucat în trei reprize...

Este o mare umilinţă pentru United. Căutaţi-l cât mai repede pe Luis Enrique dacă vreţi să faceţi ceva. Atunci vom vedea şi noi fotbal. Sau rugaţi-vă să coboare din tribune Sir Alex Ferguson, pentru că nu cred că ar juca echipa mai slab cu el decât o face cu Jose Mourinho.

Nu poţi să le dai oamenilor ăstora câte 3-400 de milioane anual şi să joace în aşa fel. Nu se poate aşa ceva!", a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
983732924972315
Soos Vilmos  •  14 Martie 2018, 15:57

Inainte de a il mediatiza atit pe panduru , acesta ar trebui trimis la un curs de initiere in limba romana.

caminero
caminero  •  14 Martie 2018, 14:28
Postat de stormseeker pe 14 Martie 2018, 13:23

Da, deci Panduru "il da afara" pe Mourinho. Sint convins ca urmatorul antrenor la Man. United va fi marele nostru om de fotbal.

Se aude că Miriuță și cu Iliuță (Dumitrescu) sînt pe listuța scurtuță ...

caminero
caminero  •  14 Martie 2018, 14:26

Da, da, Panduru l-ar da afară pe Mourinho ... cum povestea nea Mărin despre nepotu-său Sucă - acesta făcea armata și intrase de gardă în fața comandamentului unității, și un sergent-major tot venea din oră în oră și-l întreba pe Sucă dacă a venit colonelul, că trebuie să-i zică ceva, și cînd în fine a venit colonelul, Sucă i-a zis "Băi colonele, ai dat de dracu, de cinci ceasuri te caută sergentu', să vezi ce-ți face cînd dă de tine!" Practic, Panduru e sergentul-major, Mourinho e colonelul, ;i jesepe este Suc[.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close