INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - VARDAR SKOPJE

Reacţia macedonenilor după ce au aflat că întîlnesc Steaua: "Am dat de cel mai greu adversar posibil"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 17:24

Antrenorul celor de la Vardar Skopje, Blagoja Milevski, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al clubului, că Steaua este favorită la calificare, însă jucătorii săi vor face totul pentru a produce o surpriză.

"Nu mai este nevoie să spun că am picat cu un adversar important şi de foarte bună calitate, un nume cunoscut în Europa. Vom întîlni o fostă campioană a Europei, care este favorită la calificare. Cu toate acestea, Vardar îşi va vinde scump pielea, sînt sigur că vor fi două meciuri bune. Trebuie să fim optimişti şi să încercăm să le facem o bucurie fanilor noştri. Este clar că Steaua porneşte cu prima şansă, dar vom face totul să producem o surpriză", a declarat Milevski.

Directorul general al clubului, Goran Mitev, a precizat că Steaua este o echipă de bună calitate din fotbalul european: "Am dat peste cel mai greu adversar posibil, dar nu ne plîngem. Ne vom pregăti bine şi vom încerca să eliminăm Steaua, o echipă de bună calitate în fotbalul european".

Sursă: Mediafax

Playtech: Cea mai incitantă „sosie” a lui Kim Kardashian s-a dezbracat pentru fani. Cum arată după ce a investit o avere în noul ei trup GALERIE FOTO


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Iunie 2013, 09:03

Eu cred ca ati avut cea mai mare bafta !

elohin
elohin  •  24 Iunie 2013, 18:59

da ma -ta ?? ma -ta ce mai face ?

alpin
alpin  •  24 Iunie 2013, 18:00

Da, asa e. E greu sa te califici fara joc, profitand de ecluderea adversarului pentru coruptie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează