INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN, 21:45, TELEKOM, LOOK, PROTV, GSPRO

REAL MADRID - BAYERN // Probleme pentru Zidane și Heynckes » Real bagă un atacant în apărare, iar Bayern are 2 absențe mari

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 10:38

Real Madrid și Bayern Munchen joacă azi, în returul semifinalelor UEFA Champions League. În tur, spaniolii au câștigat cu 2-1 în Germania. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și ProTV.

Pentru partida de azi, Real Madrid nu va putea conta pe Dani Carvajal, fundașul dreapta accidentându-se în meciul tur. Astfel, antrenorul Zinedine Zidane va trebui să improvizeze și-l va titularzia în defensivă pe Lucas Vasquez, atacantul madrilenilor.

În plus, și Marco Asensio, care a marcat în tur, are mari șanse să fie titular, după ce la Munchen a fost rezervă.

Revine Alaba LA BAYERN

De partea cealaltă, Jupp Heynckes, antrenorul lui Bayern nu va putea conta pe Jerome Boateng și Arjen Robben, accidentați în tur. În locul lor vor intra Niklas Sule și Thiago. Vestea bună pentru bavarezi este revenirea în primul "11" a fundașului stânga David Alaba.

Echipe probabile:

Real Madrid: Navas - Lucas, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos, Asensio - Cristiano Ronaldo, Benzema
Antrenor: Zinedine Zidane

Bayern: Ulreich - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Thiago, Javi Martinez, James - Muller, Lewandowski, Ribery
Antrenor: Jupp Heynckes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează