INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - GALATASARAY 6-0

REAL MADRID - GALATASARAY 6-0 // Karim Benzema l-a depăşit pe Di Stefano » Al treilea cel mai bun marcator blanco în Liga Campionilor!

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 11:30

Atacantul francez Karim Benzema (31 de ani) a ajuns cu „dubla” de miercuri la 50 de goluri pentru Real în Ligă. Doar Cristiano Ronaldo şi Raúl îl mai devansează. Karim are 15 sezoane la rând cu gol, egalându-l pe Messi. 

Real a distrus-o pe Galatasaray cu un set la zero într-o seară magică pe Bernabeu în care, pe lângă noua senzaţie Rodrygo, a strălucit Benzema. Atacantul francez a participat la recitalul blanco cu o "dublă" şi un assist, reuşind să urce pe podiumul celor mai buni marcatori ai Madridului în Ligă. Karim are 50 de goluri, cu unul peste legendarul Di Stefano şi în faţa lui mai sunt în top doar Cristiano Ronaldo (105) şi Raúl (66). 

Serie începută la Lyon 

„Monsieur Champions”, l-a numit, cu premoniţie, în ziua meciului AS pe Benzema, ce a primit trei stele, la fel ca Rodrygo, Kroos, Valverde şi antrenorul Zidane. Karim a mai stabilit însă o performanţă uriaşă. 

Cu primele două goluri în această ediţie, a ajuns la 15 sezoane consecutive în care înscrie, egalând recordul deţinut de Leo Messi! Seria fantastică a început pe 6 decembrie 2005, cu deschiderea scorului în jocul cu Rosenborg în triumful obţinut la Lyon (2-1). 

„Un 10 care joacă număr 9” 

Francezul a impresionat împotriva campioanei Turciei: a trimis şase şuturi, dintre care trei cadrate, a greşit numai şase pase dintre cele 51 oferite şi l-a servit splendid pentru 6-0 pe Rodrygo.  

„Totul este mai simplu cu el în teren. Este un crack, un 10 care joacă număr 9”, l-a lăudat puştiul brazilian. Sâmbătă, cu Eibar, îl poate întrece pe Puskas la numărul de goluri în campionat. Are 154 de reuşite şi îi mai trebuie o „dublă”.

61 de goluriare Benzema în Ligă. L-a întrecut pe Van Nistelrooy şi e al patrulea cel mai bun marcator din istoria competiţiei. Pe podium sunt Cristiano (128), Messi (113) şi Raúl (71)

47 de anisunt de la precedentul 0-6 încasat de Galatasaray în Cupa Campionilor Europeni, cu Bayern, în primul tur. În urmă cu fix 17 ani, echipa lui Terim pierdea în faţa lui Fenerbahçe cu acelaşi scor

Cel mai tânăr jucător cu hattrick 

Rodrygo a intrat în istoria Champions, cu hattrickul perfect al celui mai tânăr jucător. La 18 ani şi 301 zile, a doborât recordul lui Mbappé (stabilit luna trecută cu Bruges) cu doar cinci zile! Brazilianul e şi al treilea cel mai tânăr fotbalist al lui Real ce a marcat în Europa, după Raúl (18 ani și 113 zile) și Planelles (18 ani și 247 de zile). Rodrygo a reuşit cu Galata şi cea mai rapidă „dublă” din istoria competiţiei, 6 minute și 14 secunde! 

Sergio Ramos, a noua „scăriţă” din penalty 

Căpitanul blanco nu putea lipsi de la reprezentaţie. Sergio Ramos a transformat sigur încă un penalty, cu a noua sa „scăriţă”, marcând ultimele 16 lovituri de la 11 metri!  

Are 13 de goluri pentru Real în Ligă şi l-a ajuns pe Van Nistelrooy pe locul 20 all-time, iar în total 87 în meciuri oficiale pentru los blancos, locul 24 în topul general madrilen.  

VEZI ȘI:

REAL MADRID - GALATASARAY 6-0 // Florin Andone, scos la pauză, a luat linie!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează