INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STATISTICĂ

Real Madrid - Galatasaray, sfertul de finală care aduce golgeterii Ligii faţă în faţă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 17:12

Real Madrid va întîlni Galatasaray în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Prima manşă se va juca la Madrid pe 2 sau 3 aprilie, iar returul de la Istanbul va fi pe 9 sau 10 aprilie.


Acest meci îi aduce faţă în faţă pe golgeterii Ligii Campionilor din acest sezon: Cristiano Ronaldo şi Burak Yilmaz. Cei doi au cîte opt reuşite, cu una mai mult decît Leo Messi.

Partida va fi una specială şi pentru Mourinho, care îşi va reîntîlni trei foşti elevi, Wesley Sneijder, Didier Drogba şi Hamit Altintop. Tehnicianul portughez l-a avut sub comanda sa pe Sneijder la Inter în 2010, cînd italienii au cîştigat titlul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. Drogba a fost antrenat de Mourinho la Chelsea, iar Altintop a fost elevul portughezului la Real Madrid.

Real şi Galatasaray s-au întîlnit de trei ori pînă acum în Europa. Primul duel a fost în Supercupa Europei din 2000, cîştigată de turci. Cele două echipe s-au întîlnit apoi în sferturile Ligii din sezonul 2000-2001, cînd turcii au fost eliminaţi de spanioli. Ultimul duel între cele două cluburi a avut loc în august 2011, în cadrul Trofeului Bernabeu, cînd madrilenii s-au impus cu 2-0 prin golurile lui Ramos şi Benzema.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alextt
alextt  •  16 Martie 2013, 16:53

e lasa ca barca joaca mereu numai cu adversari de totp.daca pica barca cu galata numai zicea nimeni nimic era bine.ce frustrati sunteti.

alucian75
alucian75  •  15 Martie 2013, 20:16

Cu Drogba in echipa ...nu e chiar cel mai dezechilibrat sfert. + Snejder + Ylmaz

lucianfocus
lucianfocus  •  15 Martie 2013, 18:27

va bate Madridul ca la fasole la saormari :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează