INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

Și-a luat adio de la Liverpool? „Le doresc tot ce e mai bun în lume”

Salah (stânga) și Mane (dreapta)/ foto Imago Images
Salah (stânga) și Mane (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 15:56 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 16:22

Sadio Mane a avut un mesaj pentru fanii lui Liverpool, după finala Champions League pierdută de „cormorani” cu Real Madrid, scor 0-1.

Potrivit Bild, Mane ar fi aproape de transferul la Bayern Munchen și i-ar fi anunțat deja pe cei de la Liverpool că vrea să plece. Senegalezul mai are contract cu echipa lui Klopp până în 2023.

Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo » NU are legătură cu retrogradarea!
Dinamo
Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo » NU are legătură cu retrogradarea!

Mane, mesaj pentru fanii lui Liverpool

„Fanii au fost extraordinari, vreau să le mulțumesc pentru tot ceea ce au făcut. Vreau să le mulțumesc lor, antrenorului și coechipierilor mei. Le doresc tot ce e mai bun în lume", a declarat Sadio Mane după finala Ligii Campionilor, citat de Marca. 

Înaintea meciului cu Real Madrid, senegalezul a avut de asemenea un mesaj enigmatic: „O să vă comunic decizia mea după finală”.

Ce salariu îi oferă Bayern lui Sadio Mane

Pe fir a intrat de mai multă vreme directorul sportiv al munchenezilor, Hasan Salihamidzici. Bosniacul a avut deja câteva întâlniri cu impresarul fotbalistului african, Bjorn Bezemer, iar potrivit aceluiași Bild, negocierile sunt pe un făgaș bun: „Transferul lui e prioritatea lui Bayern în acest moment!”.

Cu 12 milioane de euro brut pe sezon, Mane nu se numără printre cel mai bine plătiți jucători de la Liverpool și acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vrea „altceva”. Campioana Germaniei este gata să pluseze cu 7-8 milioane, ceea ce ar însemna 19-20 milioane de euro brut pe sezon, adică în jurul a 10 milioane net.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Real Madrid este Champions League. Sau invers! Eroii Madridului: Courtois - portarul anului, Benzema - Balonul de Aur

Un star de la Liverpool, furios pe organizatorii finalei UCL: „Le-au spus prietenilor mei că biletele erau false!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  30 Mai 2022, 10:24

Se para ca totusi nu mai pleaca. Oricum, parerea mea personala e ca a cam "obosit". Ultimii doi ani nu a mai fost acel Sadio care compensa lipsa de clarviziune a lui Mo ... Iar daca totusi pleaca , tot binele din lume ! YNWA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează