INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Nicolae Stanciu, Alex Băluță și colegii lor au făcut antrenamentul oficial: „Suporterii ne împing de la spate”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 19:17

Slavia Praga a făcut astăzi antrenamentul oficial înaintea returului cu CFR Cluj din play-off-ul Ligii Campionilor. Partida se va juca miercuri în Cehia, de la ora 22:00. 

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport
  • Fotoreporterul GSP Raed Krishan se află la Praga, de unde transmite cele mai noi informații și imagini din tabăra campioanei

Jucătorii lui Jindřich Trpišovský, printre care Nicolae Stanciu și Alex Băluță, s-au pregătit cu zâmbetul pe buze pe arena Slaviei.

„Șansele sunt 50-50. CFR e o echipă bună, are un antrenor experimentat. Totul e deschis. CFR a arătat cu Celtic cât de periculoasă e. Situația lor nu era deloc simplă și le-au dat patru goluri! Au o mare forță interioară. Noi vom juca în stilul nostru și rămânem încrezători”
Jindřich Trpišovský, antrenor Slavia

„Vrem să mergem în grupele Ligii Campionilor. Suntem bine pregătiți și depinde doar de noi. Suntem puternici acasă, fanii ne ajută foarte mult, ne împing de la spate”
Jan Bořil, fundaș Slavia

CE AU DECLARAT JUCĂTORII DE LA CFR

„Ştiam ce ne așteaptă, că sunt jucători care ajung repede în careul nostru și aleargă foarte mult, dar cu toate astea puteam să marcăm și noi din ocaziile pe care le-am avut. Am avut doar meciuri grele până acum în toate tururile și cu siguranță vom face un meci bun, sperăm să întoarcem rezultatul. Noi am avut ocazii și în meciul tur, dar n-am fost inspirați și n-am marcat. Sper să o facem acum!", spune George Țucudean. 

Adrian Păun, cel mai bun om al CFR-ului în primele etape din L1, l-a completat: „Puterea grupului cred că face diferenţa în astfel de meciuri, cred că nu mai este nevoie să spun că dorinţă avem cu toţii, sper să ne întoarcem de acolo cu o calificare în Champions League. Sper ca de data aceasta norocul să fie de partea noastră, cu inspiraţia de moment, şi să ne calificăm!". 

+13 FOTO

Citește și:

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Țucudean din primul minut! Toate speranțele în cel mai bun marcator al echipei în ultimele două sezoane

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
2416154988622240
Drojdiutza Drojdiutza  •  28 August 2019, 08:02

nu inteleg gigistii astia , te bate voluntari acasa la handicap , te bate iasiu acasa , gazul iti da 4 , esti pe ultimul loc in campionat dupa 7 etape , si ei tot de cfr se leaga care e cu 13 puncte mai sus ca ei :))) Va mai sufera pamantul asta ? Ar fost frumos toate echipele care au jucat in europa sa se califice , dar nu , ei tot contra orice echipa care nu e stana de oi

173709053788855
Mircea Puran  •  28 August 2019, 00:36
Postat de Mircea Puran pe 28 August 2019, 00:35

Mars de-aicea, gigistule. Si apropo, va da Guimaraes cu terenul in cap joi seara de doua ori mai rau decat ar putea Slavia sa-i dea Clujului.

(scuze, era pt homelander comentariul. Sa speram ca nu va fi dudelangeala totusi)

173709053788855
Mircea Puran  •  28 August 2019, 00:35
Postat de Abigail Laslas pe 27 August 2019, 20:20

Va fi dudelangeala

Mars de-aicea, gigistule. Si apropo, va da Guimaraes cu terenul in cap joi seara de doua ori mai rau decat ar putea Slavia sa-i dea Clujului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează