FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA A refuzat Bănia, a ales să fie „câine roșu”! Când va debuta în tricoul lui Dinamo

Zeljko Kopic , foto: Cristi Preda / GSP
Zeljko Kopic , foto: Cristi Preda / GSP

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 12:00 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 12:34

Darko Velkovski, 28 de ani, a început de azi antrenamentele sub comanda lui Zeljko Kopic, omul care a influențat sosirea lui în alb-roșu. Nord-macedoneanul a evitat Universitatea Craiova, a semnat cu Dinamo, bucureștenii sunt de părere că poate juca în al doilea amical din Antalya, pe 12 ianuarie, cu Charleroi.

Primul și singurul transfer de până acum al "câinilor", Darko Velkovski, 28 de ani, a sosit în cantonamentul din Turcia al dinamoviștilor și a început antrenamentele ușoare. Internaționalul nord-macedonean n-a mai jucat de șapte luni, dar a lăsat o primă impresie pozitivă bucureștenilor.

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Cine i-a băgat în cap muzica românească lui Adnan Golubovic: „Tana-nana. Manele și altele! Ia zi, frate, cine cântă?!”. Cum s-au împrietenit un sloven, un nord-macedonean și un croat la București, toți dinamoviști!
dinamo
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Cine i-a băgat în cap muzica românească lui Adnan Golubovic: „Tana-nana. Manele și altele! Ia zi, frate, cine cântă?!”. Cum s-au împrietenit un sloven, un nord-macedonean și un croat la București, toți dinamoviști!

Darko Velkovski poate juca din al doilea amical al cantonamentului, pe 12 ianuarie, cu Charleroi

Acasă, Darko s-a pregătit cu o echipă de la Skopje, iar acest detaliu îl poate ajuta să se adapteze mai curând decât se estima la noua sa echipă. Conform informațiilor GSP.ro, sunt șanse reduse ca Velkovski să fie forțat în primul meci, pe 9 ianuarie, cu Genclerbirligi, în schimb Zeljko Kopic are de gând să-l folosească în amicalul al doilea al stagiului, pe 12 ianuarie, cu Charleroi, care încheie cantonamentul din Antalya.

Dacă totul va funcționa conform estimărilor, apărătorul va putea juca împotriva belgienilor, de văzut când își va face apariția și într-un meci oficial pentru Dinamo.

La câte refuzuri a adunat, Dinamo a primit acceptul lui Darko Velkovski: nord-macedoneanul n-a dorit să meargă în Bănie!

Dinamo a căpătat multe refuzuri în ultimele săptămâni, conducătorii clubului nereușind să convingă diverși jucători să vină să lupte pentru evitarea retrogradării. Chiar și Zeljko Kopic s-a implicat la negocieri, a vorbit cu diverși fotbaliști croați. Roș-albii s-au lovit de multe refuzuri sau, când au primit undă verde pentru negocieri, respectivi solicitau cel puțin un an de contract și peste 15.000 de euro salariu.

Antrenorul croat a avut succes, în schimb, în a-l convinge pe Darko Velkovski. Cuvântul său a fost decisiv. Nord-macedoneanul a pierdut jumătate de an și fiindcă din diverse motive nu s-au putut perfecta câteva transferuri mult mai tari. 

Așa cum GSP.ro a informat în momentul realizării transferului, internaționalul a fost pe lista lui Napoli, Lazio, Betis, Estoril sau Trabzonspor, printre altele, în ultimele luni, doar că nicio afacere nu s-a parafat, în cele din urmă.

27mai 2023 este data ultimului meci oficial pe care l-a bifat Velkovski, în Arabia Saudită, la Al Ettifaq, când a jucat 75 de minute contra lui Al Nassr și Cristiano Ronaldo

Totodată, conform informațiilor GSP, așa cum și Velkovski le-a confirmat oficialilor "câinilor", el a fost și în atenția Universității Craiova. Acolo unde evoluează coechipierul său de la prima reprezentativă, Gjoko Zajkov, om important în Bănie. Cei doi sunt colegi și în defensiva naționalei nord-macedonene.

Totuși, din motive ce-l privesc, Velkovski nu a dorit să îmbrace tricoul alb-albastru și a evitat să semneze cu Universitatea Craiova. În schimb, a acceptat propunerea lui Zeljko Kopic și și-a dat acordul pentru Dinamo!

A refuzat Bănia, a ales să fie „câine roșu”! Când va debuta în tricoul lui Dinamo
Darko Velkovski

15meciuri a adunat Velkovski pentru Al Ettifaq în sezonul precedent

48de selecții are nord-macedoneanul pentru naționala țării sale, având și 3 goluri

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Grădina Toleranței” într-o lume nebună, nebună, nebună! O biserică, o moschee și o sinagogă în aceeași curte: cine a făcut nunta aici

EXCLUSIV // FOTO + VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA » Iată schemele Rapidului, cum se apără, cum atacă, cine are responsabilitatea fazelor fixe! GSP are întregul „tablou”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
mirstelistu
mirstelistu  •  10 Ianuarie 2024, 16:56

Cainii rosii acum sunt niste pisicute sau ***, cat despre faptul ca a refuzat Craiova si Lazio si Napoli nu putem spune decat ca sigur de mic este dinamovist saracu. Amu sa fim seriosi nu este decat o petarda care nu va initia explozia niciodata adica se va fâsăi si atat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  07 Ianuarie 2024, 19:05
Postat de dandana pe 07 Ianuarie 2024, 16:38

Straniu ce știre ciudată. Dar când l-a ofertat Craiova ca este prima dată când aud asta. Și dacă a ales Dinamo, înseamnă că valoarea lui este jos, asta sa înțeleg? Aduce Craiova jucători, nu sta în unul care nu a jucat 6 luni. Sa ajungi la Dinamo de azi, arată că nu are respect față de el. Și cei care sunt de mici Dinamo iști refuza Dinamo la ora actuală. Aia care spun că vin pentru Dinamo, sau ratat și nu mai au unde sa joace

A ales sa joace, la Craiova nu avea locul de titular asigurat având în vedere că revine după 6 luni,la Dinamo sunt mai mari șanse să joace decat la Craiova.

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  07 Ianuarie 2024, 17:06
Postat de dandana pe 07 Ianuarie 2024, 16:40

Azi sunt mai mult *** la Dinamo și nu câini roși. Asa este obișnuit omul sa zică câini roși, nu cred ca este ceva rău în asta

„câini roși” ... Poate nu în ce a scris el, dar în comentariul tău, cu siguranță, este ceva (foarte) rău! Faptul că ești agramat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează