INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - EINTRACH FRANKFURT 3-0 (5-0 LA GENERAL)

Victor Osimhen scrie istorie în tricoul lui Napoli » Primul jucător din istoria clubului care reușește asta

Victor Osimhen, atacant Napoli.
Foto: Imago
Victor Osimhen, atacant Napoli. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 08:02 / Actualizat joi, 16 martie 2023 08:21

Victor Osimhen (24 de ani), atacantul nigerian al celor de la Napoli, a scris istorie, în urma golurilor marcate în poarta germanilor de la Eintrach Frankfurt, în returul „optimilor” de finală din Liga Campionilor. Italienii s-au impus și în al doilea meci, scor 3-0, și s-au calificat mai departe cu 5-0 la general. 

Africanul a devenit primul jucător din istoria grupării de lângă Vezuviu care înscrie atât în manșa tur, cât și în manșa retur în fazele eliminatorii ale unei competiții europene, scriu statisticienii de la Opta, pe Twitter. 

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Victor Osimhen a scris istorie în Napoli - Eintracht Frankfurt, din Liga Campionilor 

Victor Osimhen a deschis scorul pentru italieni în prelungirile primei reprize. Nigerianul a reluat cu capul la colțul lung o centrare a lui Matteo Politano. 

Africanul a fost la datorie și imediat după reluare. În minutul 53, cu prețul unei accidentări la mână, a împins mingea în plasă din interiorul careului mic. Scorul final a fost stabilit de Zielinski, care a transformat un penalty, în minutul 64. 

Victor Osimhen, 23 de goluri marcate pentru Napoli în acest sezon 

Victor Osimhen trece printr-o formă bună în tricoul celor de la Napoli. În campionat, acesta a marcat 19 goluri în 22 de meciuri, fiind golgeterul la zi din Serie A. 

În Liga Campionilor, Victor Osimhen a punctat de 4 ori în 5 meciuri jucate în tricoul napoletanilor: de trei ori în „dubla” cu Eintracht Frankfurt și o dată cu Ajax, în faza grupelor. Italienii s-au impus atunci, scor 4-2, pe teren propriu. 

Citește și: 

Echipele din La Liga, coșmarul lui Jurgen Klopp » De câte ori a pierdut germanul cu formațiile spaniole, de când a devenit antrenorul lui Liverpool

Albul mută și câștigă! Real Madrid se impune și în returul cu Liverpool și e în sferturile Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează